star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tahitótfalu

  • 697 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 502 m²

    telek

Vételár:

220 millió Ft

Eladó ház Tahitótfalu

  • 697 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 502 m² telek

  • Eladó ház Tahitótfalu

  • 697m²


Ár:

220 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1997
Szintek
1
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

DUNAKANYARBAN LÉVŐ CSALÁDI LUXUS BIRTOK ÚSZÓMEDENCÉVELVAGY MAGÁNKLINIKA, ESZTÉTIKAI CENTRUM, REHABILITÁCIÓS KÖZPONT PRÉMIUM ÜGYFELEK RÉSZÉRE... DÖNTSE EL ÖN, HOGYAN FOLYTATNÁ....
Pest megyében, Tahitótfalu belterületén, csendes lakóövezetben eladó 694 m2 ingatlan.Tahitótfalu egy nyugodt, zöldövezeti település, közel Budapesthez, így jó választás azok számára, akik szeretnének elszakadni a város zajától, de mégis könnyen megközelíthető helyen szeretnének élni. Emellett a természeti kincsek, a Duna, és a Szentendrei-sziget tovább fokozzák a környék vonzerejét!Az ingatlan Tahitótfalu belterületén , csendes, aszfaltozott utcában található, családi házas környezetben. A telek területe 1502 m2, erődítményszerű kerítéssel körbekerítve, közművesítve, két utca között húzódva.Mindkét utca felől van személyi,és autóbeállási lehetőség. Az épület különleges kialakítású. a garázsszint a földszinttől 19 méter mélyen helyezkedik el. A telken egy négyszintes mediterrán villaépület található, melynek hasznos alapterülete 697, 13 m2. Az épület 1997-ben épült, jelenleg szerkezetkész állapotban van. A garázsszint és a pince műszaki készültsége 85%, a földszint műszaki készültsége 89 %, az emelet műszaki állapota 100 %.Lehetősége van arra, hogy saját ízlése szerint alakítsa ki az ingatlan belső tereit, hogy egyedi , korszerű megoldásokat válasszon, melyek az igényeinek leginkább megfelelnek.Az épületben fal,és padlófűtés került kialakításra.A méretre gyártott Róth Miksa kiegészített üvegek , dr Darabos Anita iparművész munkái, valamint Almássy kastélyból könyvtár-szoba eredeti- elemekkel már csak beszerelésre várnak.Térfigyelő-kamerákkal és riasztó rendszerrel van ellátva.Az épület négyszintes, garázsszintből, pincéből, földszintből, emeletből áll. A garázsszinten garázs, és közlekedő. A pinceszinten közlekedő, kazánház, géptér, szauna, zuhanyzó, tároló, edzőterem, és 2 WC található. A földszinten előszoba, konyha, étkező, uszoda, szalon, műterem, könyvtár, szoba, gardrób, fürdőszoba,és WC. Az emeleten három szoba, két fürdőszoba, egy konyha. Az emeletek között lift ,és lépcsőház áll rendelkezésre.Az épület hasznosítási lehetőségei határtalanok! Dunakanyarban lévő családi luxusbirtok, magánklinika, idősek otthona, esztétikai centrum, rehabilitációs központ, stb. A régió a befektetők körében is kedvelt, a környéken számtalan pályázatból megvalósult projekt található.
Irányára: 249 000 000 Ft

Irányár: 220000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ031666


Elhelyezkedés

Tahitótfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6685708


Az általad megtekintett eladó tahitótfalui családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 697 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 502 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 220 millió Ft, négyzetméter ára 315 638 Ft, ami a tahitótfalui átlaghoz képest 54%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6685708. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tahitótfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.