star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szomód

  • 99 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 506 m²

    telek

Vételár:

45,5 millió Ft

Eladó ház Szomód

  • 99 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 506 m² telek

  • Eladó ház Szomód

  • 99m²


Ár:

45 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szomód kedvelt utcájában eladó 99 nm-es, 2 szobás családi ház!

A ház egy kádár kocka építésű, beton alapra, beton födémmel, tégla és kő falazattal, cserép fedéssel.
A nyílászárók és a vezetékek eredeti állapotúak, de felújítás nélkül is lakható, rendben és karbantartott ingatlan. A fűtése gázkazánnal van megoldva, radiátoros hőleadókkal, de van vegyestüzelésű kazán is. Melegvizet a gázbojler biztosítja. Van egy kis különálló, anno babaháznak készült épület, mely alatt van egy pince. Az épület folytatásában van egy szerelőaknás garázs. Több melléképület is található a telken, többek között egy üvegház is.
A telek nagyon egyedi, van egy hangulatos domborzata, körbekerített, jó környék. Szemben van az iskola és az óvoda. Gyermekeseknek nagyon előnyös. A központ is percek alatt elérhető.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

45500000 Ft

Referencia szám: HZ023167


Elhelyezkedés

Szomód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6705567


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6705567

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szomódi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 99 m², míg a hozzá tartozó teleké 506 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 45,5 millió Ft, négyzetméter ára 459 596 Ft, ami a szomódi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Póta Brigitta referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6705567. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szomód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.