star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szolnok

  • 177 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 089 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Szolnok

  • 177 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 089 m² telek

  • Eladó ház Szolnok

  • 177m²


Ár:

99 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1994
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Szolnokon, a közkedvelt kertvárosi övezetben, egy 177 nm-es, minden igényt kielégítő kétszintes ikerházat. Az ingatlan tágas terekkel, jó fényviszonyokkal rendelkezik.Az 1994-es tégla építésű házban összesen 5 hálószoba + nappali található, így az ingatlan kiválóan alkalmas nagy családosok számára.Az alsó szinten egy 30 nm-es nappali, amerikai konyha, két félszoba, a felső szinten pedig 3 hálószoba található, mindkét szinten kialakításra került fürdőszoba, valamint WC.A külön körön működtethető gáz cirkó és a padlófűtés rendszer együttesen biztosítja a lakók kényelmét a hidegebb hónapokban. A felső szinten mindhárom szobában hűtő-fűtő klíma biztosít kellemes hőmérsékletet a nyári melegben.A nappaliból is ki lehet jutni a kertbe, itt közvetlenül egy fedetlen teraszt alakítottak ki a pihenésre, családi összejövetelekre.Az udvaron egy könnyű szerkezetes 30 nm-es garázs áll, aminek nagy hasznát veszik a biciklik, kerti eszközök tárolásában is.Számos lombos fa dísziti az udvart, adja a hűsítő árnyékot a nyári forróságban. A kerti locsolásra a kinti fúrott kutat használják. Szolnok városa Jász-Nagykun-Szolnok megye szívében helyezkedik el, és számos kulturális, valamint szabadidős tevékenységet kínál minden korosztály számára. A település kiváló infrastruktúrával rendelkezik, köztük iskolákkal, üzletekkel, és könnyen megközelíthető közlekedési csomópontokkal. Az otthon tökéletes választás azok számára, akik a városi élet kényelmét keresik, mégis nyugodt, zöld környezetben szeretnének élni. A jövőbeli tulajdonosok minden évszakban élvezhetik az otthonukat körülvevő természet szépségeit. A kertvárosi elhelyezkedés nem csak a csendet és a nyugalmat jelenti, hanem kiváló lehetőséget biztosít a szabadidős tevékenységekre is, köszönhetően a csodálatos zöld területeknek valamint az utca végén található Holt-Tiszának.Az ingatlan mérete és kialakítása alkalmassá teszi nagyobb családok számára is.Várom érdeklődő jelentkezését, hogy megmutathassam ezt a rendkívüli ingatlant, amely tökéletes választás lehet azok számára, akik egy csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, de nem szeretnének lemondani a városi élet kényelméről és előnyeiről. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, lépjen kapcsolatba velem még ma!


Elhelyezkedés

Szolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6700131


+36 70

Ingatlannet kód: NET6700131


Az általad megtekintett eladó szolnoki ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 177 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 089 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 559 322 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bundics Anikó referens a Szolnok, Ady Endre út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6700131. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.