star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigliget

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 003 m²

    telek

Vételár:

65,9 millió Ft

Eladó ház Szigliget

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 003 m² telek

  • Eladó ház Szigliget

  • 60m²


Ár:

65 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

TALÁLD MEG családODNAK az ideális OTTHONT
VAGY NYARALÓT!
NAGY kert, remek lehetőségekkel.
Kihasználnád a falusi CSOK nyújtotta előnyöket?

**A LOKÁCIÓ**
Szigliget egy idilli balatonparti falu, híres strandjával, mely csupán pár perc sétára van. Gyermekes családoknak kifejezetten ideális a nyugodt, BIZTONSÁGOS KÖRNYEZETE miatt. Az is iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt stb. pár perc sétára, ha pedig mindez nem lenne elég Keszthely és Tapolca is könnyedén megközelíthető.

**A KÜLSŐ**
A ház az 1960-as években épült a környékre jellemző bazaltkőből és bár felújítandó állapotban van kiváló lehetőséget nyújt az új tulajdonosok számára, hogy saját ízlésük szerint alakítsák ki. Az ingatlan déli tájolású, így egész nap világos és napfényes. A telek mérete 1000 négyzetméter, ami rengeteg lehetőséget kínál a kertészkedéshez és a szabadtéri tevékenységekhez. A házhoz tartozik egy 15 m2-es pince is, valamint egy 18 m2-es garázs és egy 7 m2-es tároló.

**A BELSŐ**
A ház alapterülete 60 négyzetméter, ami két hálószobát, egy nappalit, egy konyhát és egy fürdőszobát foglal magában. A belső tér bővíthető és átalakítható, a fűtés jelenleg vegyes tüzelésű kazánnal történik, gáz a telken belül megtalálható. A szobai nyílászárók műanyagok a többi még fa.

**A PÉNZÜGYEK**
Szigliget TÁMOGATOTT TELEPÜLÉS így a falusi CSOK igénybe vehető, ami jelentős anyagi támogatást nyújthat a családok számára. Ezen kívül a ház bővítési és átalakítási lehetőségekkel rendelkezik, ami hosszú távú befektetésként is előnyös lehet. Központi elhelyezkedése és SZIGLIGET VONZEREJE miatt akár egész évben kiadható.

**A KÖRNYÉK**
Szigliget egyik legnagyobb vonzereje a közeli Balaton-part és a híres homokos strand. A környéken számos gyerekbarát létesítmény található, mint például játszóterek és sportpályák. A településen gyakran rendeznek családi programokat és fesztiválokat, amelyek további szórakozási lehetőséget nyújtanak. A természet közelsége miatt remek lehetőségek vannak túrázásra és kerékpározásra. A környék infrastrukturálisan jól ellátott, néhány kilóméteren belül pedig két nagyobb városban mindent megtalálsz amire csak szükséged lehet.

KÉPZELD el, hogy gyermekeid itt nőnek fel. Itt a tél is nyár! Kell ennél több?

VÁGJ BELE A NAGY KALANDBA ÉS VÁLASZD SZIGLIGETET!

HÍVJ! MUTATOM!

Referencia szám: HZ018400-IN


Elhelyezkedés

Szigliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6705890


+36 70

Ingatlannet kód: NET6705890

Az általad megtekintett eladó szigligeti családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 003 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 65,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 098 333 Ft, ami a szigligeti átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Bella Csaba referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6705890. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.