star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmiklós, Kertváros

  • 155 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 913 m²

    telek

Vételár:

125 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmiklós, Kertváros

  • 155 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 913 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmiklós, Kertváros

  • 155m²


Ár:

125 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2006
Szintek
1
Szobák száma
5
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Nagy A Család? Szülőkről Is Szeretne Gondoskodni? Több generáció is elfér ebben a 155 nm-es 5 szobás, óriási nappalis, teraszos, nagy kertes, csendes kertvárosi ingatlanban.

Szigetszentmiklós, Bucka városrészben található a 2006-ban épített, 2022-ben bővített, összközműves, szigetelt, körbejárható, földszintes, mediterrán jellegű ház. Az aszfaltos zsákutcából egy elektromos kapun keresztül biztosított kettő autó beállása egymás mellé a kövezett autóbeállóra. A beállók száma egyszerűen bővíthető még. Az utcafronton téglakerítés, körbe pedig fémkerítés gátolja a belátást, a belső növényzet pedig takarja a zárt kerítést.

Öt hálószobából, egy nagy nappaliból, amerikai konyhából, étkezőből, kettő kombinált fürdőszobából, valamint négy tároló helyiségből áll a ház. A szobák laminálttal burkoltak, a nappali, az étkező, a konyha és a fürdő pedig rusztikus járólaposak. A konyhában lévő beépített bútorzat az árban van. A fűtést és a meleg vizet cirkó biztosítja, melyet idén újítottak fel. Két nagy teljesítményű klíma teszi kellemessé az otthont nyáron. A nagy terasz, a mellette kiépített fedett kiülő és grillező hely biztosítja alapját egy akár nagyobb összejövetelnek is, ami még akár egy medence partival is kiegészülhet.

A kert tágas, körbe cserjékkel keretezett, gyerekbarát, mászókával, hintával és egy merevfalú nagy medencével elégíti ki a gyerekek igényét. Fúrt kút és automatikus öntöző rendszer biztosítja a karbantartását.

Ajánlom sok gyerekkel rendelkező családnak, a saját szobák mellett a nagy nappali és az étkező biztosítja a belső közösség teret, míg kívül a 33 nm-es fedett terasz. De a kert végében lévő hintaágy biztosítja a kinti elvonulás lehetőségét is. A Bucka tavi park és játszótér a szomszéd utcában van.

Az egyik szoba kertkapcsolatos, amely kiválóan alkalmas egy szülő elhelyezésére. Így akár egy saját kis kertet, külső privát szférát is ki lehet alakítani számára, ami az önállóság megőrzését biztosítja. Könnyen akadálymentessé tehető a kertkapcsolat.

A nyugatra eső kettő szoba és zárt közlekedő pedig akár külön lakrészként is funkcionálhat kettő szülő részére.

A hirdetésben inkább a tereket szeretném bemutatni, ekkora méretű házat nem lehet pár képpel bemutatni, csak az érdeklődést felébreszteni. A képekkel illusztrálom, hogy milyen belsőre számíthat, ha eljön személyesen megtekinteni.

Infrastruktúra – Alapellátás biztosító boltok Lidl, Penny a közelben, de nagy áruházak is elérhető távolságban találhatók. Óvoda, iskola, játszótér, egészségügyi intézmények rendelkezésre állnak.

Közlekedés – Helyi buszjárat biztosítja a városközpont elérését, ahonnét a H6-os Hév és klímás távolsági buszok biztosítják a főváros elérhetőségét tömegközlekedéssel.

A környékről:

Infrastruktúra – Alapellátás biztosító boltok LIDL, Penny a közelben, de nagy áruházak is elérhető távolságban találhatók. Óvoda, iskola, játszótér, egészségügyi intézmények rendelkezésre állnak.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós, Kertváros, Bucka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6698883


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6698883

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szigetszentmiklós, kertvárosi (Bucka) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 155 m², míg a hozzá tartozó teleké 913 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 125 millió Ft, négyzetméter ára 806 452 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Dezső referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6698883. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.