star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmárton

  • 190 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 674 m²

    telek

Vételár:

179 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmárton

  • 190 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 674 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmárton

  • 190m²


Ár:

179 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szintek
2
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

EZ AZ A HÁZ, AHOL AZ EGÉSZ ÉV EGY NYARALÁS! Itt még a fullasztó kánikulát is könnyű elviselni és minden évszaknak megvan a maga varázslatos hangulata.
HAJÓSOKNAK, PECÁSOKNAK, NYUGALMAT KERESŐKNEK DE AKÁR BEFEKTETŐKNEK IS KIVÁLÓ LEHET!
Szigetszentmártonban közvetlen Duna parti 190 m2-es családi ház, saját 10 m2-es stéggel és bejáróval eladó!
Nem nyaraló! Telekkönyvi besorolása szerint kivett lakóház udvar, ezért hitelezésre, CSOK-ra alkalmas. Teljes közművel rendelkezik, a telek 674 m2.
A ház 1990-ben épült, szinte folyamatosan újítva, karbantartva volt. A tégla falazatra 10 cm-es dryvit szigetelés tettek. A legutolsó beruházásként egy 10 kW-os napelem került felszerelésre, amely egészen minimálisra csökkenti a ház villamosenergia fogyasztását. A fűtésről és melegvízről Ariston gázcirkó gondoskodik, a földszinten padlófűtés van, az emeleti szobákban radiátorok, fürdőszobákban törölköző szárítós radiátorok, de a hűtő-fűtő klímákkal is rá lehet segíteni.
Hangulatos, szinteltolásos megoldással épült a ház, összesen 5 és fél szobával, a földszinten és az emeleten is fürdőszobával. A földszinten a nappali, konyha és a Dunára panorámás étkező mellett még 1 hálószoba is helyet kapott. A fedett teraszról a Dunára látni. A félemeleti szint egy egybefüggő 27,3 m2-es tér (ami tetszés szerint 2 szobára is osztható) jelenleg gyermek játszószobaként funkcionál. Az emeleten 3 hálószoba, és fürdőszoba van, a legnagyobb szoba gardróbszobás
A ház alatt kiválóan szigetelt szuterénszint van, amelyben egy kis lakrészt alakítottak ki, egy szobával, besétálós zuhannyal és wc-vel. Ezen kívül még kis műhelynek is maradt elegendő hely.
A kertben külön épületben van még garázs és tároló, valamint legalább 3 autó részére kényelmes beállási lehetőség.
Irányára 179 MFt
Befektetőknek, vendéglátásban gondolkodóknak is érdekes lehet, mert a közvetlen mellette lévő hasonló nagyságú ház is eladó, ugyanígy magánstéggel, medencével, akár hajóval együtt is.
Teljes körű, DÍJMENTES bankfüggetlen hitel ügyintézéssel, CSOK és más állami támogatású kedvezményes lehetőségekkel, ügyvédi háttérrel, földhivatali ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

KERESÜNK FIZETŐKÉPES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE ELADÓ ÉS KIADÓ LAKÁSOKAT! (Bruttó 1,5 -2,5 % közötti sikerdíj, értéktől és a megbízás módjától függően. Korrekt szerződés, gyors és szakszerű értékesítés)


Elhelyezkedés

Szigetszentmárton, Dunapart


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6702873


+36 70

Ingatlannet kód: NET6702873

Az általad megtekintett eladó szigetszentmártoni (Dunapart) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 674 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 179 millió Ft, négyzetméter ára 942 105 Ft, ami a szigetszentmártoni átlaghoz képest 43%-kal magasabb. Az ingatlant JOKER INGATLANOK hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6702873. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.