star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentistván

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 510 m²

    telek

Vételár:

14,99 millió Ft

Eladó ház Szentistván

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 510 m² telek

  • Eladó ház Szentistván

  • 90m²


Ár:

14 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1959
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Szentistván, Mezőkövesd szomszédságában a település teljes központjában 90m2-es, azonnali lakhatásra alkalmas, igény szerint felújítandó 4 szobás családi ház, több melléképülettel garázzsal, pincével eladó. Az ingatlanban vegyes tüzelésű és gázkazán is rendelkezésre áll, a hőleadás radiátorokon keresztül valósul meg, a melegvizet villanybojler látja el. A konyha tágas, nagyobb családi összejövetelekre is alkalmas. A rendkívüli adottságokkal rendelkező családi ház folyamatosan karbantartott, részben műanyag nyílászárók is beépítésre kerültek. A több mint 500m2-es telken a bő vízhozamú fúrt kút szőlő ültetvény, és gyümölcsfák is megtalálhatóak. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően az ingatlan közvetlen közelében gyakorlatilag minden megtalálható: a rendkívül híres artézi kút és annak csodálatos forrásvize, bevásárlási lehetőség, iskola, művelődési ház, gyógyszertár, háziorvosi ellátás, takarékszövetkezet. Vevőink rendelkezésére állunk finanszírozási kérdésekben is OTP banki hátterünkkel! Hívása során kérem, hivatkozzon az M285883 referenciaszámra!

Referencia szám: M285883


Elhelyezkedés

Szentistván


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6704599


Csantavéri Krisztián

Csantavéri Krisztián

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6704599

Csantavéri Krisztián

Csantavéri Krisztián

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szentistváni családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 510 m². További jellemzői: az építés éve 1959, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 14,99 millió Ft, négyzetméter ára 166 556 Ft, ami a szentistváni átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Csantavéri Krisztián referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6704599. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentistván ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.