star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 214 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 655 m²

    telek

Vételár:

159 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 214 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 655 m² telek

  • Eladó ház Szentendre

  • 214m²


Ár:

159 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
2 garázs
Bútorozott
Nem
Költözhető
Azonnal
Belmagasság
3m alatt
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Eladó Szentendrén a Vasúti villasoron, családias környezetben egy 214 m2 alapterületű, kétszintes családi ház, mely 655 m2-es összközműves telken áll.  Az ingatlantól 5 – 10 perc sétával elérhető a HÉV- és a buszállomás, a belváros, számos szolgáltatás, hivatal és üzlet.A ház több lépésben épült. Az eredeti épületet 1980 tájékán, téglából emelték, ennek részleges felújítása szükséges. 1987-ben az egész házat átépítették és egy szinttel bővítették. 2004-ben, az étkező és a garázs hozzáépítésével egy időben, teljes körű felújításon esett át az épület. Megtörtént a gépészet, a víz- és villanyvezetékek, valamint a nyílászárók cseréje. Ekkor került sor a ház külső szigetelésére, a központi porszívórendszer és a riasztórendszer kialakítására.

A ház földszintjén előtér, konyha, étkező, nappali, egy fürdő- és egy hálószoba, valamint mosókonyha és egy kamra-gépészeti helyiség található. Az emeleten három szoba és egy fürdőszoba került kialakításra, legfölül pedig tetőtéri szoba helyezkedik el.

A ház bővelkedik tárolási lehetőségekben: két gardrób, három beépített szekrény és egy padlástér nyeli el a mindennapi élethez szükséges dolgokat.

A 43 m2 alapterületű garázs két autó beállását teszi lehetővé, de méreténél fogva akár műhellyé vagy üzletté is alakítható, mivel a helyiség fűthető. A kertben további két burkolt autóbeálló áll rendelkezésre.

Az épület fűtése Bosch kondenzációs kazánnal, radiátoros hőleadással történik, a melegvíz-ellátást szintén a gázkazán biztosítja. A fűtés alternatív módon egy Schiedel kéménybe bekötött vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható. Az ingatlan rendelkezik 380 V-os áram bekötéssel is. 

Az ingatlan azonnal birtokba vehető!Érdeklődni és megtekintési időpontot egyeztetni a +36 30 950 2476 telefonszámon lehet. 


Elhelyezkedés

2000, Szentendre, Vasúti villasor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6684177


Gyöngyösi László

Gyöngyösi László

Hirdető további ingatlanjai
Gyöngyösi László

Gyöngyösi László

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6684177

Gyöngyösi László

Gyöngyösi László

Hirdető további ingatlanjai
Gyöngyösi László

Gyöngyösi László

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szentendrei (Vasúti villasor utca ) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 214 m², míg a hozzá tartozó teleké 655 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 159 millió Ft, négyzetméter ára 742 991 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyöngyösi László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6684177. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.