star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 124 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 414 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 124 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 414 m² telek

  • Eladó ház Szentendre

  • 124m²


Ár:

89 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1975
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Eladó Szentendrén, Pismány aljában, a Nap utcában egy 124 nm-es, két szintes ikerház 414 nm-es telken, amely ideális választás családok számára. Az ingatlan 1975-ben épült masszív 30-as téglából, melyet 5 cm dryvit szigeteléssel láttak el, így biztosítva a megfelelő hőszigetelést.

Az alsó szinten található egy tágas nappali étkezővel, amely remek helyszíne lehet a közös családi időtöltésre. A konyha teljesen felújított, új villany- és vízvezetékekkel, valamint modern nyílászárókkal. Ezen kívül egy előszoba, egy mosókonyha és egy mellékhelyiség is helyet kapott ezen a szinten. A nappaliban laminált parketta található, és onnan közvetlenül egy további szoba alakítható ki, ami ki is volt alakítva,de jelenleg a nagyobb tér miatt szüntették meg.

Az emeleten két nagy hálószoba található, az egyikhez erkély is tartozik, ami kiváló hely a reggeli kávézásokhoz vagy esti pihenéshez. Az emeleten található még egy fürdőszoba káddal, amely biztosítja a család kényelmét. A szobákban padlószőnyeg, a többi helyiségben hidegburkolat található.

A ház cirkó fűtéses, de vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, továbbá hűtő-fűtő klímával is felszerelt, így az év minden szakaszában kellemes hőmérséklet biztosítható. Az ingatlanhoz egy 40 nm-es pince tartozik, amely két helyiségből áll, így bőséges tárolóhelyet kínál. Ezen kívül egy szerelő aknás garázs is van, ahol víz, villany és fűtés is biztosított, a garázs ajtaja és a kapu elektromos működtetésű.

A kerthez egy 15 nm-es terasz kapcsolódik, amely ideális helyszín a családi grillezésekhez vagy a gyerekek szabadtéri játékaihoz. Az ingatlan két utcafronttal rendelkezik, ami növeli a megközelíthetőséget és a parkolási lehetőségeket.

Az ingatlan központi elhelyezkedésű, közel van buszmegálló, bolt és iskola, mindössze 5-10 perces sétára, így a mindennapi élethez szükséges helyek könnyen elérhetők. Ez a ház tökéletes választás azoknak a családoknak, akik egy csendes, nyugodt környezetben, de mégis mindenhez közel szeretnének élni.


Elhelyezkedés

Szentendre, Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6665920


+36 20

Ingatlannet kód: NET6665920


Az általad megtekintett eladó szentendrei (Szentendre) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m², míg a hozzá tartozó teleké 414 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 725 000 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Prossima Casa Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6665920. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.