star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szekszárd

  • 38 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 737 m²

    telek

Vételár:

8,95 millió Ft

Eladó ház Szekszárd

  • 38 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 737 m² telek

  • Eladó ház Szekszárd

  • 38m²


Ár:

8 950 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1981
Szobák száma
1

Az ingatlanról:

Ha arra vágysz, hogy csodálatos, zöld és csendes környezetben pihend ki a hétköznap fáradalmait, megtaláltad a megfelelő helyszínt!

Parászta városrészben, a Faddi tetőn kínálom eladásra a hirdetésben szereplő tanyát. A feljutás betonozott úton lehetséges, az utolsó 500 métert murvás úton kell megtenned.
A felépítmény tégla falazatú, kerámia cseréppel fedett. Villany bekötésre került (25A). A vezetékes víz az utcában elérhető. (kb. 3 telekkel odébb már van)
Házi vízmű gondoskodik a víz ellátásáról, a ciszterna 8m3-es.
A fűtésről hagyományos kályha és villany radiátorok gondoskodnak, míg a meleg vizet bojler biztosítja.
A homlokzati és a belső nyílászárók fa szerkezetűek, redőnnyel védettek.

A tanya 38 m2 alapterületű, a bruttó mérete 56 m2. A 11 m2-es terasz, zöldre néző panorámás kilátással biztosít tökéletes kikapcsolódást. A telek 737 m2, melyen néhány sor szépen gondozott kordonos művelésű szőlő és gyümölcsfák találhatóak.

A tégla falalzatú felépítmény jelenleg is lakható és a hagyományos tanya funkciót egyaránt hivatott biztosítani. Alsó szinten, az eredetileg feldolgozó helyiségként működő részből egy kitéglázott, száraz pince nyílik.
Ebben a részben került kialakításra a fürdőszoba (kézmosó, zuhany, Wc) és a konyha, ahol jelenleg is biztosított a mosogatás és a főzés lehetősége. Ez a helyiség járólappal fedett.
Az emeleti részre való feljutást külső lépcső biztosítja. A homlokzati falon egy külön tároló helyiség került kialakításra, itt található a bojler is.
A telken egy mobil tároló boxban helyezhetsz el mindent, ami a kert gondozásához szükséges lehet.
A kerti munka után az udvarban található tusoló biztosít felfrissülési, tisztálkodási lehetőséget.

Az emeleten, szőnyeggel borított pihenőszoba található.

Ha fontos Neked a tiszta levegő, a csend és a zöld környezet, megtaláltad, amit kerestél! Ne habozz, hívj, hogy megmutathassam!

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H487475 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a videót.

Eladó tégla tanya Szekszárd Faddi tető villany ciszterna gyümölcsfák szőlő OC H487475
Villanyáram: van.
Vízellátás: utcán.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Szoba
14.7m²
Pince
12.3m²
Fürdőszoba
3.2m²
Konyha
14.7m²

Elhelyezkedés

Szekszárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6680990


+36 70

Ingatlannet kód: NET6680990


Az általad megtekintett eladó szekszárdi tanya 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m², míg a hozzá tartozó teleké 737 m². További jellemzői: az építés éve 1981. A tanya ára 8,95 millió Ft, négyzetméter ára 235 526 Ft, ami a szekszárdi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Máté Dóra referens a Deliné Nagy Edit irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6680990. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szekszárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.