star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár, Palotaváros

  • 129 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 285 m²

    telek

Vételár:

95 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár, Palotaváros

  • 129 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 285 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár, Palotaváros

  • 129m²


Ár:

95 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2024
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Itt az idő, hogy új házba költözzenek? Legyen csendes helyen, de közel a belvároshoz? Legyen egy nagy nappalija és legalább 3 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Még garázs is kell? Terasz is jó lenne? De ne legyen nagy a kert, mert azzal csak a munka van?

Pont egy ilyen ikerházrészt ajánlok Önöknek, amely ezért az árért kulcsrakészen, ami kerítéssel körbevéve, rendezett, részben térkövezett udvarral kerül majd átadásra!

A Palotaváros szélén, kertvárosi övezetben, csendes utcában található ez az új építésű ikerház, melynek az utcától távolabbi, belső egysége eladó. A ház befejezés előtt áll. Már csak az új tulajdonosra vár, hogy eldöntse milyen burkolatokat, nyílászárókat és színeket szeretne. 3 hónap a befejezés és utána költözhető.

A többi már kész: 30-as téglafalak, 15 cm-es grafit szigeteléssel, gázfűtés takarékos kondenzációs gázkazánnal, garázs, a belső kerítés kész, a külső most van építés alatt stb.

A bruttó 129 négyzetméterbe a következők fértek bele. A földszinten hatalmas amerikai konyhás nappali spájzzal, háztartási helyiség, wc, garázs. A közlekedőből vezet az impozáns lépcső a felső szinthez, ahol 3 tágas hálószoba, egy nagy fürdőszoba és gardróbszoba várja a beköltözőket. Nagy családnak több gyerekkel ideális választás.

Az ikerházrész egy 285 négyzetméteres saját használatú telken fekszik, ami az építés befejezése után lesz majd igazán szép. Nem nagy, így legalább kevés munkával jár majd a karbantartása. Ahhoz ellenben elég nagy, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy a család kedvencei kedvükre szaladgálhassanak benne.

A ház közelében található buszmegállókból a belváros, buszpályaudvar, vasútállomás is könnyedén elérhető. De gyalog is csak 1,5 km a belváros.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy ilyen szintű új építésű ház kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Érdemes most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, amerikai konyha, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Palotaváros, Székesfehérvár Palotaváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6682358


+36 70

Ingatlannet kód: NET6682358


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, palotavárosi (Székesfehérvár Palotaváros) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 129 m², míg a hozzá tartozó teleké 285 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az ikerház ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 736 434 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6682358. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Palotaváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.