star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár, Feketehegy

  • 135 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 717 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár, Feketehegy

  • 135 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 717 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár, Feketehegy

  • 135m²


Ár:

120 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2024
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Itt az idő, hogy új házba költözzenek? Legyen csendes, de mégis könnyen megközelíthető helyen? Legyen egy nagy nappalija és legalább 4 szoba, hogy mindenkinek jusson egy? Terasz is jó lenne? De ne legyen nagy a kert, mert azzal csak a munka van?

Pont egy ilyen családi házat ajánlok Önöknek. Ráadásul már nem kell sokat várni, hogy elkészüljön, mert már csak a burkolatok, a nyílászárók és a festések hiányoznak. Pont azok, amiket az új tulajdonos igényei szerint kell kiválasztani. A ház a jelen állapotában eladó és a befejezés az új tulajdonos igényei szerint, az ő költségére történik majd, 3 hónap alatt.

Székesfehérvár egyik legnépszerűbb kertvárosrészében, a Fekete hegy város közeli szélén, csendes utcában készült ez a családi ház, 1600 négyzetméteres telken, közösen egy másik házzal. Ehhez a házhoz a telekbő 717 négyzetméteres rész tartozik. A házakhoz tartozó telekrészek teljesen elszeparálhatók.

A ház nagy családosoknak készült, ezért van benne az amerikai konyhás nappalin kívül még 4 külön hálószoba, 2 fürdőszoba, plussz egy külön WC a háztartási helyiséggel együtt. Udvar felől egy nagy, fedett terasz is lehetőséget nyújt a szabadban való pihenésre.

A korszerű nyílászáróknak, a vastag külső szigetelésnek és a kondenzációs kazánnal működtetett padlófűtésnek köszönhetően gazdaságos a fűtés. Az ablakokon redőnyök is találhatóak.

A ház, egy saját használatú 717 négyzetméteres telken fekszik. Elég nagy, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy hogy elférjen egy kisebb medence is, de a család kedvenceinek is bőven jut hely. De kocsibeállóknak is helyet tud biztosítani.

A közelben Lidl áruház, kb 1 kilométerre. A ház közelében buszjárat is található, melyen keresztül a belváros, buszpályaudvar, vasútállomás is könnyedén elérhető. Autóval a város és az M7-es autópálya is csak pár kilométeres utazás.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy új építésű ház kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, padlófűtés, amerikai konyha, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, garázs lehetőség, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Feketehegy, Székesfehérvár Feketehegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6682333


+36 70

Ingatlannet kód: NET6682333


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, feketehegyi (Székesfehérvár Feketehegy) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 717 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 888 889 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6682333. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Feketehegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.