star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Alsóváros

  • 190 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 259 m²

    telek

Vételár:

119,9 millió Ft

Eladó ház Szeged, Alsóváros

  • 190 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 259 m² telek

  • Eladó ház Szeged, Alsóváros

  • 190m²


Ár:

119 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1986
Szintek
2
Szobák száma
7 (3 + 4)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Kuriózum Alsóvároson, több generációnak!

Szeged kertvárosi részén, kínálunk eladásra egy 259 m²-es telken, 190 m²-es, 2023-ban teljes felújításon átesett, gyönyörű, intim kerttel rendelkező, 3+ 4 félszobás, újszerű, duplakomfortos önálló családi házat.

Az ingatlan tavalyi felújításakor és átalakításakor elsődleges szempont volt, több generáció kényelmes és elszeparált együttélése. Részletes és átgondolt tervek alapján kialakítottak 3 szinten önálló élettereket, mely kellemes és modern hangulatot idéz, külön fürdőszobákkal és hálószobákkal. Minden igényt kielégítő minőséget és a lakóterét illetően kényelmet, valamint a praktikumot igényesen ötvöző családi otthont sikerült megálmodni és kivitelezni.

A beltér:

Az ingatlanba lépve egy előtér és egy 8,1 m²-es tágas előszoba fogadja a hazaérkezőket. A földszinten kialakított lakrész, 2 hálószobából (11,1 m², 8,4 m²), zuhanyzós fürdőszobából, 13 m²-es nappali vagy szabadidős helyiségből, ahol találunk egy infraszaunát is, valamint 11,2 m²-es helyiségből áll. Az ingatlanba bejuthatunk az elektromos Hörmann kapuval ellátott, 17 m²-es garázson keresztül is.

Az első szinten minimál stílusú, 34,1 m²-es amerikai konyha plusz nappalit, 13 m²-es dolgozószobát, 10,4 m²-es teraszt, 9 m²-es hálószobát, fürdőszobát, gardrób helyiséget és kamrát találunk. Magas minőségű konyhai gépesítettsége, kiváló minőségű burkolatai, hő-, és hangszigetelt, hatalmas nyílászárói, teszik kifejezetten komfortossá az itt töltött időt.

A második szinten egy kádas 4,6 m²-es fürdőszoba, külön helyiségben egy illemhely, és 2 hálószoba (12 m², 10 m²) kapott helyet. A legfelső lakrészt gyerekeknek alakították ki.

Műszaki
Jogosan mondhatjuk, hogy a tavalyi műszaki-, és esztétikai felújítás miatt a háznak még új illata van. A megfelelő energetikai besorolást, a 38 cm és 30 cm vastag falazatnak, plusz 10 cm-es szigetelésnek és a pár éves nyílászáróinak köszönheti. A ház melegéről egy modern kombi cirkó kazán gondoskodik, amely melegvíz cirkulációval fűtőtestenek keresztül adja le a meleget. Az ingatlan villanyhálózatát 2023-ban korszerűsítették és 32 A-re bővítették. A meleg nyári napokat 5 db klíma teszi kellemesebbé.

A kertben találunk egy 18 m²-es melléképületet, nyári konyhával, kamrával valamint fedett terasszal, amely tökéletes helyszíne családi összejöveteleknek, kerti partiknak vagy csak egy kellemes ejtőzésnek a szabadban.

A környékről:

Alsóváros kertvárosi része a legkeresettebb régiók egyike. Nem véletlen. A madárcsicsergés, zöldövezet, csekély gépjárműforgalom, nyugodt, meghitt környék, ahol jó élni, és alig várják az ott élők, hogy hazaérjenek. Mind ezek ellenére, mégis könnyen megközelíthető a belváros, a Földmíves utcának köszönhetően. Az utca végén találjuk a Szabadság téri sportpályát és játszóteret.

Busz: 20-as, 24-es, 74-es, 74A-s, 74Y-s.

Ajánlom összeköltözőknek, több generációs családoknak, akik igazán nyugodt, csendes, környezetben szeretnének élni a gyermekeikkel. Továbbá azoknak, akik új ház építésében, vagy családi ház felújításában gondolkodnak, és az ezzel járó stressztől és váratlanul felmerülő költségektől szeretnék magukat megkímélni.

Ezen felül infláció kivédő és értékálló befektetés is.


Elhelyezkedés

Szeged, Alsóváros, Szécsi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6706382


+36 30

Ingatlannet kód: NET6706382


Az általad megtekintett eladó Szeged, alsóvárosi (Szécsi utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 4 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 259 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 119,9 millió Ft, négyzetméter ára 631 053 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szepesi Dániel hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6706382. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Alsóváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.