star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sukoró

  • 112 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

75 millió Ft

Eladó ház Sukoró

  • 112 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Sukoró

  • 112m²


Ár:

75 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1987
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó egy varázslatos ikerház egy csendes utcában!

Ha Ön egy olyan helyet keres, ahol a nyugalom és a kényelem találkozik, ne keressen tovább! Ez az impozáns ikerház 112 négyzetméteres belső térrel várja új lakóit, akik élvezhetik a világos nappalit és a három kényelmes szobát, valamint a jól felszerelt konyhát és két modern fürdőszobát.

Képzelje el, ahogy a reggeli kávéját a 22 négyzetméteres teraszon fogyasztja el, miközben a friss levegő és a természet közelsége körülveszi! Az erkély, amely 3 négyzetméteres, tökéletes hely a relaxálásra, vagy akár egy kis pihenésre a nap végén.

Az ingatlan szívében található 32 négyzetméteres nappali a tágasság és a világosság érzetét adja, ideális a családi összejövetelekhez vagy baráti összejövetelekhez.

A 600 négyzetméteres telek határtalan lehetőségeket kínál: képzelje el saját kertjét, ahol friss zöldségeket és virágokat nevelhet, vagy akár egy kis kerti parti helyszínt alakíthat ki.

A közeli település minden szükséges szolgáltatást biztosít, beleértve óvodát, iskolát, benzinkutat és boltokat. A környék csendes és biztonságos, így tökéletes választás azok számára, akik egy nyugodt és biztonságos környezetben szeretnének élni.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tapasztalja meg személyesen ezt a csodálatos otthont!


Elhelyezkedés

Sukoró


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6709853


Székesfehérvár - Várkörút

Székesfehérvár - Várkörút

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6709853

Székesfehérvár - Várkörút

Székesfehérvár - Várkörút

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sukorói ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 669 643 Ft, ami a sukorói átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Leitner Tamás referens a Székesfehérvár - Várkörút irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6709853. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sukoró ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.