star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sopron

  • 158 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 406 m²

    telek

Vételár:

218 millió Ft

Eladó ház Sopron

  • 158 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 406 m² telek

  • Eladó ház Sopron

  • 158m²


Ár:

218 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Amennyiben nyugalomra és a természet közelségére vágyik, de a várostól sem szeretne elszakadni, ez az ùjszerû lakás lehet Önnek a tökéletes választás!

FŐBB JELLEMZŐK:

Tágas élettér: A 148 m²-es lakótér elegendő helyet biztosít egy nagyobb család számára is. A házban található 3 hálószoba, egy nappali, konyha-étkező, előszoba és háztartási helyiség. A konyhabútor még nem készült el, azt az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthatja.
.
Kényelmes közlekedés: Az ingatlan teljes mértékben akadálymentesítve van, így minden korosztály számára ideális választás.

Óriási terasz: A 36 m²-es déli tájolású terasz kiváló helyet biztosít a családi összejövetelekhez vagy a nyugodt pihenéshez.

Praktikus kialakítás: Az ingatlan része egy 3 férőhelyes padlófûtéses garázs, így nem lesz gondja a parkolással.

Beépíthető tetőtér: A teljes egészében beépíthető tetőtér extra lehetőségeket kínál, legyen szó új szobák, irodák vagy hobbiszobák kialakításáról.

Mûszaki jellemzôk
Háromrétegû mûanyag nyílászárók redônnyel, rovarhálóval felszerelve. Kondenzációs gázkazán, padlófûtéses rendszerrel. Klíma elôkészízés. Riasztó és kamera rendszer.

Telek
Gondosan körbekerített füvesített udvar, ásott kúttal, igényes szerszám tárolóval és egy mosdóval, meleg vízzel ellátott faházzal.

Miért érdemes megvásárolnia ezt az ingatlant?

Ez a ház tökéletes otthona lehet mindazoknak, akik szeretnének kiszakadni a városi forgatagból, de mégis ragaszkodnak ahhoz, hogy a mindennapok elérhető közelségben maradjanak. Az akadálymentes kialakítás különösen vonzó lehet az idősebb korosztály számára, míg a tágas terek a családosok igényeit szolgálják ki maximálisan.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy nyugodt, természetközeli, ugyanakkor minden szempontból modern és kényelmes otthon tulajdonosa lehessen! Ha felkeltettük érdeklődését, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletekért és egy személyes megtekintésért!

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
35.71m²
Előszoba
13.06m²
Fürdőszoba
11.4m²
Konyha
19m²
Nappali
37.6m²
Szoba
11.7m²
Szoba
15.4m²
Szoba
17.2m²

Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6678944


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6678944

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó soproni családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 158 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 406 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 218 millió Ft, négyzetméter ára 1 379 747 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Bolla László referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6678944. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.