star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok

  • 62 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 310 m²

    telek

Vételár:

76,9 millió Ft

Eladó ház Siófok

  • 62 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 310 m² telek

  • Eladó ház Siófok

  • 62m²


Ár:

76 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Újabb családi házak épülnek Siófok- Sóstó területén. Meglátni és megszeretni, 3 ingatlan már megtalálta a tulajdonosát, de újabb 3 családi ház megvásárlására van most lehetőség.
Gyalogosan alig 10 percre a Balatontól, csendes környezetben, új építésű házak szomszédságában kínáljuk ezeket a prémium kategóriás ingatlanokat.
A nappali, plusz két szobás ingatlanok kiváló elrendezéssel, hatalmas üveg felületekkel, világos belső terekkel, terasszal, kellemes nagyságú telekkel rendelkeznek. Van aki lakhatásban gondolkodva, van aki a családnak nyaralásként gondolkodva, és van aki a kettőt ötvözve, home office és nyaralási céllal vásárolta meg ezt a modern, igen praktikusan megtervezett családi házat.
Az építhető komoly múlttal, magas műszaki színvonalon, kiváló minőséggel építi házait.
Ház beosztását tekintve előtér 7,2 nm, konyha+étkező+nappali 26,9 nm, wc 1,53nm, fürdőszoba 5,13 nm, szobák 10,68 és 10,07 nm
Az elektromos kiépítés tartalmazza 1x 32 A 3 db hűtő fűtő klíma. Mozgásérzékelős riasztórendszer előkészítve.
A fűtési rendszert hőszivattyú biztosítja, melyhez a melegvizet egy 150 l-es indirekt víztároló biztosítja.
A homlokzat 10 cm ESP hab, a lábazat 10 cm XPS, a födém 30 cm kőzetgyapot , a padlózat 10 cm lépésálló eps hőszigetelést kap.
Az antracit színű nyílászárók szúnyoghálóval kombinált vakolótokos redőnyökkel, motoros kivitelben vannak kiépítve. (konyha – nappali- étkező nagy ablakai kivételével)
Ezen kívül az ingatlan járdával körbekerített, térkövezett gépkocsi beállóval, és egy kiskapuval egy elektromos nagykapuval biztosított, a szabad terület pedig termőfölddel feltöltött füvesített területként lesz átadva.

Ehhez az ingatlanhoz kedvezményként biztosítjuk a Fundamenta Ingatlan Extrát.

Minden más részletért, egyedi igények esetén kérem hívjon bizalommal. Az ingatlanban már a burkolatok színvilágának meghatározása következik.


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6696381


+36 70

Ingatlannet kód: NET6696381


Az általad megtekintett eladó siófoki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m², míg a hozzá tartozó teleké 310 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 76,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 240 323 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Pfeffermann Judit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6696381. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.