star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárszentlőrinc

  • 112 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 6 045 m²

    telek

Vételár:

25,5 millió Ft

Eladó ház Sárszentlőrinc 1. kép

Eladó ház Sárszentlőrinc

  • 112 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 6 045 m² telek

  • Eladó ház Sárszentlőrinc

  • 112m²


Ár:

25 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
2 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Kevesebb, mint 6 hónap
Kilátás
Utcai
Egyéb extrák
Kültéri konyha

Az ingatlanról:

Eladó családi ház leírásaEladó hagyományos parasztházak, pontosan 2 ház egyben hatalmas telekkel Sárszentlőrincen, Tolna megyében.Találja meg ideális otthonát ebben a mesés Sió közeli hagyományos vidéki ingatlanban.KÉPET SZÍVESEN KÜLDÖK, HA RÁM ÍR HIGGYE EL MEGÉRI MEGNÉZNI! HA CSAK EGY KIRÁNDULÁST SZERETNE AKKOR IS SZÍVESEN LÁTJUK, HOGY MEGCSODÁLJA A KÜLÖNLEGES ÁLLATAINKAT!

Az épületek egy 6045 m² telken találhatók. A 2 családi ház, két utcát fog össze jelenleg az egyik lakóingatlanként a másik pedig vendégházként működik.A telken kialakításra került egy vendégek fogadására alkalmas lak, és egy hatalmas fedett közösségi tér amely alkalmas a nyári estéken a kikapcsolódásra és számos melléképület! A vendégházban található 2 szoba konyha fürdőszoba, Valamint egy telepített lakókocsi kézmosóval wc vel, mely külön NEM eladó és az udvaron még egy csempézett angol wc kézmosóval is helyet kapott a kertészkedőknek. A teleken egy másik fúrt kút is található, mely jelenleg nincs használva.A lakó ingatlan két szoba és a két fürdőszoba, konyha és egy nyári konyha és egy télikertként működő beépített terasz, mely fűtött kialakítása lehetővé teszi, hogy akár nagyobb családok is kényelmesen éljenek itt, míg a számos melléképület tökéletesen alkalmazható állattartásra, műhelyként vagy tárolásra. A nagy legelő pedig kiválóan alkalmas gazdálkodásra, hobbi kertészkedésre vagy akár lovak tartására (jelenleg is 4 boldog ló tartja karban a legelőt). Ezekhez segítségül egy fúrt kút is kialakításra került amely a folyamatos vízellátást és az önellátást is elősegíti.A hirdetésben szereplő két ingatlan csak együtt eladó!Ha Te is egy olyan helyet keresel, ahol saját gazdaságot alapíthatsz, vagy csak szeretnél egy csendes, vidéki környezetben élni, ahol a természet szomszédod, akkor ez az ingatlan Sárszentlőrincen tökéletes választás lehet számodra. Ne hagyj ki egy ilyen kivételes lehetőséget, vedd fel velünk a kapcsolatot, és ismerd meg közelebbről ezt a különleges otthont!


Elhelyezkedés

7047, Sárszentlőrinc, Rákóczi F utca 63


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6676456


HASONLÓ INGATLANOK


7 500 000 Ft

Sárszentlőrinc

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 71m²

+36 20

Ingatlannet kód: 6676456

Az általad megtekintett eladó sárszentlőrinci (Rákóczi F utca 63) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 112 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 045 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 25,5 millió Ft, négyzetméter ára 227 679 Ft, ami a sárszentlőrinci átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Oláh Mária hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6676456. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárszentlőrinc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.