star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárosd

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 435 m²

    telek

Vételár:

16 millió Ft

Eladó ház Sárosd

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 435 m² telek

  • Eladó ház Sárosd

  • 60m²


Ár:

16 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
nincs
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó felújítandó családi ház Sárosdon.Eladásra kínálok egy 60 négyzetméteres, vegyes falazatú családi házat Sárosd Dózsa utcában. A jelenlegi tulajdonos már megkezdte a felújítási munkálatokat, azonban néhány befejező feladat még az új tulajdonosra vár.Ingatlan Jellemzői:Alapterület: 60 négyzetméterFalazat: Vegyes falazatElrendezés: 1 hálószoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, előszoba, tárolóFelújítási Munkálatok:Műanyag hőszigetelt ablakokTeljesen új villanyhálózatÚj villanyóraÚj tetőszerkezetÚj cserépfedésHátralévő Feladatok:Fürdőszoba befejezéseKözművek:Villany: BevezetveVíz: BevezetveCsatorna: BevezetveGáz: Az utcáról bevezethetőTelek:Nagy méretű telek, amely gazdálkodásra is alkalmasKözlekedés és elhelyezkedés:Központ, posta, bolt, iskola és óvoda 800 méteren belül elérhető.Ez a felújítandó ház remek lehetőséget kínál azok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnék befejezni otthonukat. A nagy telek ideális lehet gazdálkodásra vagy kertészkedésre is. Ne hagyja ki ezt a kedvező lehetőséget! Érdeklődés esetén kérem, vegye fel a kapcsolatot a megadott elérhetőségemen!


Elhelyezkedés

Sárosd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6685399


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6685399

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sárosdi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 435 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa nincs. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 266 667 Ft, ami a sárosdi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6685399. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárosd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.