star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ságvár

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 700 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó ház Ságvár

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 700 m² telek

  • Eladó ház Ságvár

  • 120m²


Ár:

120 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2012
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A Your Home eladásra kínál Ságváron, A Balatontól 10 km-re egy vidéki kúria stílusú, tágas, napfényes, újszerű családi házat!

Az ingatlan a Balaton vízparttól 10 km-re, Siófok déli határától 6 km-re található, kiváló elhelyezkedéssel. 300-400 méteren belül szinte minden megtalálható: gyalogosan pár perces sétával elérhető posta, bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, buszmegálló, önkormányzati hivatal

Az ingatlan különlegessége, hogy a 2700 nm-es telekből egy további építési telket lehet kialakítani, melyre további épület építhető, de akár el is adható különálló telekként.

Épületek részletezése:

Lakórész: 112 nm nagyságú, nappali+ 3 hálószoba, tágas étkező-konyha, zuhanyzós-kádas fürdőszoba, külön wc, tárolóhelyiség és háztartási helyiség található benne. Ezen felül a ház folytatásában gazdasági épületrész kapott helyet, mely számtalan funkciót betölthet, akár második, független lakrésszé, vagy wellnessz-részleggé is alakítható. Innen nyílik még egy boltíves borospince.
A gazdasági épületrész mérete: 84 nm

A telken található továbbá egy fedett kocsibeálló és egy fedett fatároló is, melyek mérete: 42 nm
Külön épületben került kialakításra az egyállásos, automata kapus garázs.

A 2700 nm-es telekből adva van szabad építhető telekrész: 1850 nm-en 555 nm alapterületű épület(ek) építhető(k) használati megosztással külön bejárati út biztosítással, amelyre a telek szélesség és a szomszéd telek határvonalától 6 méteres beépítetlen szakasz nyújt lehetőséget külön tulajdonú épület megépítéséhez is.
Ki kell még emelni, hogy az 555 nm épület helyett építhető jelen rendelkezések szerint kettő darab bruttó 277 nm-es, vagy három darab bruttó 185 nm-es épület is.

A házban riasztó rendszer került kialakításra, amely biztonsági felügyeleti céghez van bekötve.
A 2700 nm-es telken található lakóépület hasznos alapterülete 112 nm (+15 nm fedett terasz), a lakóház tégla szerkezetű, 2 rétegű nyílászárókkal, szúnyoghálóval lett felszerelve.
A külső falazat 7 cm-es hőszigeteléssel, a födém betongerendákból béléstestekkel készült és 7 cm-es hőszigetelést kapott, a tetőre piros Terrán cserép fedés került.
Az épületben az aljzat 7 cm-es víz- és lépésálló hőszigetelésre került, a nappaliban és a szobákban parketta, a többi helyiségben kerámia burkolatok kerültek.

A fűtés víztároló gázkazánnal és radiátorokkal megoldott, de elhelyezésre került kettő darab zöld színű kerámia cserépkályha, amelyek önállóan is képesek az épület fűtését biztosítani.
A konyha igényes diófa konyhabútorral, kerámialapos főzőlappal, villany sütővel felszerelt.

Helyiségek:
elegánsan tágas, napsütötte nappali 33 nm
3 db. hálószoba 12,2 nm + 12,2 nm + 8,4 nm
közlekedő 16,3 nm
konyha + étkező 13,1 nm
fürdőszoba 6,3 nm
külön wc helyiség (bidével felszerelt) 2,0 nm
kamra 2,5 nm
háztartási helyiség (kazán, mosókonyha) 5,9 nm
fedett terasz 15 nm
garázs 22 nm
gazdasági épület (házból nyílik) 50 nm
pince 12 nm

A padlás beépíthető.
A zöld gyeppel fedett udvar öntözése – a gazdasági épületben elhelyezett – fúrt kúttal van megoldva.
A kényelemről elektromos kapu és telefonos kapucsengő gondoskodik.

Amennyiben a Your Home által hirdetett ságvári családi ház elnyerte tetszését, keressen a megadott elérhetőségeimen!

Your Home - Az Ön otthona a mi szívügyünk!


Elhelyezkedés

Ságvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6690094


+36 30

Ingatlannet kód: NET6690094

Az általad megtekintett eladó ságvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 700 m². További jellemzői: az építés éve 2012, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a ságvári átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Your Home Company hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6690094. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ságvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.