star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Röszke

  • 189 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 8 187 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó ház Röszke

  • 189 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 8 187 m² telek

  • Eladó ház Röszke

  • 189m²


Ár:

39 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó tanya Röszkén, az M5-ös autópálya mellett!

Szegedtől mindössze 15 percre, az M5-ös autópálya felhajtójától 1,5 km-re, Röszke IV. körzetében eladó egy kiváló adottságokkal rendelkező, két szintes tanya.

Földszint: 4 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, fedett terasz, valamint egy tároló, ahol a hidrofór található.
Emelet: 3 szoba, fürdőszoba, különálló WC. Az emelet felújítandó, a vezetékezés már elkészült, vakolásra és bútorozásra van szükség.
Az ingatlanhoz tartozik egy fúrt kút és emésztő, a fűtést pedig gázkazán biztosítja, melynek hőmérséklete termosztáttal szabályozható.

A tanya egy hatalmas, 8187 m²-es teleken fekszik, melyhez egy 189 m²-es lakóépület tartozik. Az ingatlanhoz egy 300 m²-es melléképület is kapcsolódik, amely kiválóan alkalmas állattenyésztésre. Emellett szántó is tartozik a területhez, így ideális választás gazdálkodóknak vagy azoknak, akik vidéki, önellátó életmódra vágynak.

Tökéletes választás mindazoknak, akik nyugodt, természetközeli környezetben szeretnének élni, de mégis közel a városhoz!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Röszke, Alsó Kikötő sor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6721055


+36 30

Ingatlannet kód: NET6721055

Az általad megtekintett eladó röszkei (Alsó Kikötő sor) tanya 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 189 m², míg a hozzá tartozó teleké 8 187 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). A tanya ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 206 349 Ft, ami a röszkei átlaghoz képest 74%-kal magasabb. Az ingatlant Koloh Viktor referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6721055. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Röszke ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.