star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Rákóczifalva

  • 82 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 462 m²

    telek

Vételár:

38,9 millió Ft

Eladó ház Rákóczifalva

  • 82 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 462 m² telek

  • Eladó ház Rákóczifalva

  • 82m²


Ár:

38 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1979
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A  Martfűi CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínálja a  Rákóczifalva egyik csendes utcájában lévő kertes családi házat!A családi ház főbb jellemzői:- 1462 m2-es körbe kerített telken helyezkedik el- az ingatlan mészkő téglából épült kívülről szigetelt ( nikecell 10 cm-es ) és nemes vakolattal bevont- a tetőfedés anyaga cserép ( a csatorna új )- az ingatlan nettó alapterülete 82 m2, amelyben a következő helyiségek kerültek kialakításra : közlekedő, amerikai-konyhás nappali, 3 külön nyíló szoba, egy gardrób ( a kazán is itt van elhelyezve) fürdőszoba és külön illemhelyiség- a tulajdonos az egész villany -és vízvezeték hálózatot áthúzatta - az elektromos hálózat kibővítve (minden helyiséghez külön FI relé tartozik)- a szobákban laminált parkett,a a többi helyiségben első osztályú kerámialapok kerültek- a falakat tégláig lekaparták, újra vakolták, glettelték és festették- a nyílászárókat műanyagra cserélték (mindegyik szúnyoghálós, redőnyös, hő-és hangszigetelt)- a fűtés  kondenzációs gáz kombi kazánnal, lapradiátorokkal biztosított ( BAXI ) amely a meleg vizet is adja- a fürdőszoba és az illemhelyiségben minden új : csempe, szaniterek, csaptelepek is- a konyhabútor, amely benne van az árban, 3 éves- a házhoz tartozik egy melléképület, amely téglából épült, valamint tároló és műhely is- a kert rendezett, jó termőfölddel rendelkezik, a locsolás fúrt kútból megoldott- a központ 10 percen belül elérhető ( Coop, iskola, óvoda, gyógyszertár, zöldségbolt)- az ingatlan tehermentes, CS.O.K.-ra hitelre alkalmas.Amennyiben a fenti 155805741-es azonosító számú Rákóczifalván lévő eladó családi ház, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Fürdőszoba
5.98m²
Wc
2.36m²
Szoba
14.96m²
Szoba
9.96m²
Szoba
12.87m²
Amerikai konyha
23.6m²
Előszoba
6.59m²

Elhelyezkedés

Rákóczifalva


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6678531


+36 20

Ingatlannet kód: NET6678531

Az általad megtekintett eladó rákóczifalvi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 462 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 38,9 millió Ft, négyzetméter ára 474 390 Ft, ami a rákóczifalvi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Fazekas Marianna referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6678531. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rákóczifalva ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.