star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pusztavám

  • 122 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 485 m²

    telek

Vételár:

41,5 millió Ft

Eladó ház Pusztavám

  • 122 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 485 m² telek

  • Eladó ház Pusztavám

  • 122m²


Ár:

41 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1978
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Pusztavám csendes utcájában, jó állapotú családi ház eladó!
A ház hasznos alapterülete 122 m2, akár két generáció számára is kényelmes együttlétet biztosíthat.
Az ingatlanba belépve a tágas nappali-étkezőbe érkezünk, Ahonnan nyílik a konyha, a fürdőszoba, a két nagyméretű hálószoba és a folyosó mely a hátsó lakrészhez, szobához vezet. Erről a folyosóról nyílik az egyedi hangulatú 25 m2-es terasz, illetve a kazánház is. Az ingatlan így két irányból is megközelíthető.
A szobák nagyok, 20 m2-esek, a nappali étkező pedig 30 m2-es. Igény esetén jól variálható az elrendezés.
A fürdőszobában sarokkád, mosdó és a wc csésze is megtalálható, a burkolata javarészt csempe.
A telek 2485 m2, mely két részből áll. Kb. 400m2 sík, melyen a családi ház, a tároló és egy kis pihenő kert található. Majd egy rövid, meredek szakasz (támfal szerű) következik, és a kert további része kb 2000 m2, egy szinte sík (enyhén lejtős) szántó/legelő. Innen csodálatos a panoráma a környező szántókra, erdőkre, hegyekre.
A kert hátsó része külön irányból is megközelíthető, az aszfaltozott úttól földúton a kert végéig autóval is járható. A földút rész kb 800-1000m-es szakasz. Akár állattartásra is kiváló a terület, vagy egy kis modern-nomád élettér is kialakítható.
A házban a melegvizet villanybojler állítja elő, éjszakai kedvezményes villanyóra is van. A villany és víz vezetékek már cserélve lettek.
A ház fűtése két módon is megoldott, a nappaliban egy kandalló nem csak meleget, de meghitt hangulatot is teremt. A ház minden szobája pedig a vegyes tüzelésű kazánról kialakított, radiátor hőleadókkal szerelt, központi rendszerről kapja a meleget.
A gázcsonk a telken belül van.
A ház szigetelése a homlokzati falra felszerelt Kanadai típusú panelekkel lett megoldva.
Az udvarban található melléképület, tárolásra, szerelésre kialakítva, illetve egy fúrt kút ami a locsolásban nagy segítséget jelent.
Az ingatlannyilvántartásban minden épület fel van tüntetve, a tulajdoni lap pedig tiszta, tehermentes.
Az ingatlan rövid határidővel birtokba vehető!
Pusztavám jól fejlődő település, Oroszlány, Mór, Székesfehérvár fél órán belül elérhető. A településen boltok, orvosi rendelők és egyéb fontos intézmények is megtalálhatóak de ami szintén fontos, hogy a Vértes lábánál csodás kirándulóútvonalak, erdők veszik körül. Az itt élők a természet csodás nyugalmát is megtapasztalhatják, és a mindennapokban is tudják ennek szépségét élvezni.
Az ingatlanról bővebb információt telefonon és személyesen adhatok, megtekintése a hét bármely napján lehetséges, hívj és egyeztessünk!


Elhelyezkedés

Pusztavám


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6695554


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


59 000 000 Ft

Pusztavám

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 130m²

35 000 000 Ft

Pusztavám

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 180m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6695554

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pusztavámi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 485 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga vegyes. A családi ház ára 41,5 millió Ft, négyzetméter ára 340 164 Ft, ami a pusztavámi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Linda referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6695554. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pusztavám ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.