star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pórszombat

  • 98 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 636 m²

    telek

Vételár:

11,95 millió Ft

Eladó ház Pórszombat 1. kép Eladó ház Pórszombat 2. kép
Hirdetés
Eladó ház Pórszombat 3. kép Eladó ház Pórszombat 4. kép Eladó ház Pórszombat 5. kép Eladó ház Pórszombat 6. kép Eladó ház Pórszombat 7. kép Eladó ház Pórszombat 8. kép Eladó ház Pórszombat 9. kép Eladó ház Pórszombat 10. kép Eladó ház Pórszombat 11. kép Eladó ház Pórszombat 12. kép Eladó ház Pórszombat 13. kép Eladó ház Pórszombat 14. kép Eladó ház Pórszombat 15. kép Eladó ház Pórszombat 16. kép Eladó ház Pórszombat 17. kép Eladó ház Pórszombat 18. kép Eladó ház Pórszombat 19. kép Eladó ház Pórszombat 20. kép Eladó ház Pórszombat 21. kép Eladó ház Pórszombat 22. kép Eladó ház Pórszombat 23. kép Eladó ház Pórszombat 24. kép Eladó ház Pórszombat 25. kép Eladó ház Pórszombat 26. kép Eladó ház Pórszombat 27. kép Eladó ház Pórszombat 28. kép Eladó ház Pórszombat 29. kép Eladó ház Pórszombat 30. kép Eladó ház Pórszombat 31. kép Eladó ház Pórszombat 32. kép Eladó ház Pórszombat 33. kép Eladó ház Pórszombat 34. kép Eladó ház Pórszombat 35. kép Eladó ház Pórszombat 36. kép Eladó ház Pórszombat 37. kép Eladó ház Pórszombat 38. kép Eladó ház Pórszombat 39. kép Eladó ház Pórszombat 40. kép Eladó ház Pórszombat 41. kép Eladó ház Pórszombat 42. kép Eladó ház Pórszombat 43. kép Eladó ház Pórszombat 44. kép Eladó ház Pórszombat 45. kép Eladó ház Pórszombat 46. kép Eladó ház Pórszombat 47. kép Eladó ház Pórszombat 48. kép Eladó ház Pórszombat 49. kép Eladó ház Pórszombat 50. kép Eladó ház Pórszombat 51. kép Eladó ház Pórszombat 52. kép Eladó ház Pórszombat 53. kép Eladó ház Pórszombat 54. kép

Eladó ház Pórszombat

  • 98 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 636 m² telek

  • Eladó ház Pórszombat

  • 98m²


Ár:

11 950 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1956
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #170598 hivatkozási számú PÓRSZOMBATI CSALÁDI HÁZ.

Itt, a Göcsej nyugati oldalán, Zalaegerszegtől csupán 30 kilométerre, egy bájos, gazdálkodásra is alkalmas családi ház várja új tulajdonosát.

Az ingatlan egy festői szépségű, erdőkkel körülvett völgyben található, ahol a Medes-patak és a Morgos patak találkozása egyedülálló természeti környezetet teremt. A 98 négyzetméteres, téglaépítésű ház tökéletes otthont nyújt egy család számára, ahol a tágas három szoba, a világos előszoba, a hangulatos étkező, valamint a konyha és a nagy kamra is a kényelmet szolgálják. A fürdőszoba WC-vel együtt van! Az ingatlan egy nyitott teraszon keresztül közelíthető meg, amely remek lehetőséget kínál a pihenésre a természet közelségében.

A házhoz tartozó 3636 négyzetméteres területen gazdasági épületek, tárolók és egy garázs is található, így bőven van hely a gazdálkodáshoz vagy akár hobbiállattartáshoz. A telken ásott kút segíti a mezőgazdasági tevékenységeket, míg a csatorna, víz és villany már be van vezetve az ingatlanba. A gáz elérhető a telken, azonban a bekötés még várat magára.

Az 1956-ban épült ház födémje stukatúros, vagyis teljesen gerendázott, ami a stabilitást és időállóságot garantálja. A cserép tetős épület tetőszerkezete kiváló állapotú, míg a fűtést hagyományos kályhák, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. A déli fekvésű otthon nyílászárói még az eredeti fa ablakok, amelyek a mai napig jó állapotban vannak.

Pórszombat településen a háziorvosi, fogorvosi és védőnői ellátás is biztosított, így az alapvető egészségügyi szolgáltatások helyben elérhetők. A falu és környéke gazdag természeti értékekben, a patakvölgyek és erdők közelsége, valamint a csömödéri kisvasút közelsége igazi különlegességgé varázsolja ezt a helyet. Az itt található béke és nyugalom tökéletes hátteret nyújt az új otthon megálmodásához.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, és váljon részévé ennek a varázslatos környezetnek Pórszombaton, ahol az idő megállt, és a természet még valóban jelen van. Álmodja meg új életét ebben a gyönyörű faluban, Zala vármegye szívében!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ PÓRSZOMBATI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #170598

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Pórszombat


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6699652


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


14 500 000 Ft

Pórszombat

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 116m²

6 000 000 Ft

Pórszombat, Pórszombat

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 73m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6699652

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pórszombati családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 54 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 636 m². További jellemzői: az építés éve 1956, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 11,95 millió Ft, négyzetméter ára 121 939 Ft, ami a pórszombati átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Laska Róbert referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6699652. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pórszombat ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.