star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pórszombat

  • 116 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 980 m²

    telek

Vételár:

14,5 millió Ft

Eladó ház Pórszombat

  • 116 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 980 m² telek

  • Eladó ház Pórszombat

  • 116m²


Ár:

14 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #169348 hivatkozási számú PÓRSZOMBATI CSALÁDI HÁZ.

Álmodja meg új otthonát Pórszombat festői falujában, Zala vármegyében, ahol a természet és a béke ölelésében élhet!

Ez az 115 négyzetméteres családi ház minden igényt kielégít, kettő tágas szobával, egy hangulatos konyhával, egy kényelmes közlekedővel, egy fürdőszobával (WC-vel együtt), egy nappalival, egy extra szobával, és egy fedett terasszal, ahol élvezheti a friss levegőt. Az ingatlan része továbbá egy szerkezetkész állapotban lévő 32 négyzetméteres lakrész, amely új lehetőségeket kínál az új tulajdonos számára.

A ház 1972-ben épült, és 2004-ben valamint 2019-ben részlegesen felújításra került. A 2004-es felújítás során a fürdőszoba teljesen megújult, míg 2019-ben hőszigetelt fa nyílászárók kerültek beépítésre a konyhában, a hátsó szobában és a nappaliban, valamint a teljes villanyvezeték hálózat is korszerűsítésre került. A ház melegét kandallók adják, melegvizét villanybojler biztosítja! A saroktelek, melyen a ház található, napfényes és 1980 négyzetméter területű, ahol gazdasági épületek és egy garázs is helyet kap

Az ingatlan teljes közművesítéssel rendelkezik: víz, villany és csatorna bekötve, valamint a telken található gázcsonk is biztosítja a további lehetőségeket. Az épület akár azonnal lakható, és tovább fejleszthető az Ön ízlése szerint. A tetőcserép fedésű, a belmagasság 245 centiméter, ami kellemes térérzetet biztosít.

Pórszombat fekvése és földrajza

Pórszombat a Göcsej nyugati oldalán, Zalaegerszegtől mindössze 30 km-re, Csesztregtől keletre található. Főutcája a Zalaegerszeget és Lenti térségét összekötő 7405-ös út, amelyből itt ágazik ki a 74 152-es út Pusztaapáti felé, 4,5 kilométerre. A település a Medes-patak dombokkal ölelt völgyében található, ahol a Morgos patak a falu végén egyesül a Medes-patakkal. A környék gazdag természeti értékekben, különösen a patakok völgyében és az erdőkben. A település természetközeli elhelyezkedése és a csömödéri kisvasút közelsége igazán különleges atmoszférát teremt

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy saját otthonra leljen egy olyan helyen, ahol a nyugalom és a természet harmóniája várja! Tekintse meg ezt az elragadó ingatlant, és engedje, hogy magával ragadja Pórszombat varázsa!

Érdeklődés esetén kérjük, keressen minket bizalommal a 0630529 5800 telefonszámon és a robert.laska@oh.hu e mail. címen!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ PÓRSZOMBATI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #169348

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Pórszombat


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6673268


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


6 000 000 Ft

Pórszombat, Pórszombat

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 73m²

11 950 000 Ft

Pórszombat

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 98m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6673268

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó pórszombati családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 980 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 14,5 millió Ft, négyzetméter ára 125 000 Ft, ami a pórszombati átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Laska Róbert referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6673268. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pórszombat ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.