star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pitvaros

  • 118 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 130 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó ház Pitvaros

  • 118 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 130 m² telek

  • Eladó ház Pitvaros

  • 118m²


Ár:

20 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1985
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Csongrád-Csanád vármegye, Pitvaros, Mezőhegyesi út 12. szám alatt található ingatlan eladó. A telek 1130 nm, a rajta lévő ingatlan 118 négyzetméteres 2 szintes 1985.-ben épült, B30-as tégla családi ház. Az épületben található a földszinten 2 db egész szoba, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, külön WC, és egy kazánhelyiség. Az emeleti tetőtér részen 2 szoba, gardrob, tároló és kétoldali padlástér. A tető fóliázva, és Bió üveggyapot szigeteléssel ellátva. A ház teljesen összeközművesített. Az épület nyílászárói korszerű, hőszigetelt műanyag, valamint hőszigetelt űvegezésű fa nyílászárók, szúnyoghálóval és redőnnyel szerelve. Elektromos rendszer, vízrendszer, szennyvíz elvezető rendszer jó állapotú, folyamatosan karbantartott, elektromos hálózat egy része felújítva, szakaszolva kismegszakítóval és free relével ellátva. Az ingatlan fűtése központifűtés lapradiátorokkal, új gáz cirkó kazánnal, illetve lehetőség van vegyes tüzelési kazánról való fűtésre is. Az udvar rendezett szépen karbantartott, melléképületek, garázs, fedett tároló, fatároló, és veteményeskert található.
Az ingatlan Mezőhegyes felőli részen található, nem messze a Mezőhegyesi Ménesbirtoktól, Nóniusz Hoteltől, ahova akár kerékpárral is el lehet jutni. Az autópálya felhajtó, a román határ 12 km-re található, nem messze a Tótkomlósi Rózsa, illetve a Makói hagymatikum gyógyfürdő.
A településen, megtalálható, orvosi, fogorvosi rendelő (panoráma röntgennel), óvoda, iskola, posta, és több bevásárlási lehetőség is.

Megvásárolható, banki hitel, falusi CSOK, valamint CSOK+ felhasználásával is.


Elhelyezkedés

Pitvaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6665399


HASONLÓ INGATLANOK


13 600 000 Ft

Pitvaros, Mezőhegyesi út

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 170m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6665399

Az általad megtekintett eladó pitvarosi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 130 m². További jellemzői: az építés éve 1985. A családi ház ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 169 492 Ft, ami a pitvarosi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant makoiingatlanpont hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6665399. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pitvaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.