star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 130 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

135 millió Ft

Eladó ház Pilisvörösvár

  • 130 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Pilisvörösvár

  • 130m²


Ár:

135 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2008
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Pilisvörösvár fővároshoz közelebbi területén eladó egy nappali + 4 hálószobás, dupla garázsos, jó állapotú, csendes mellékutcában található családi ház. Az ingatlan egyszintes, a szépen gondozott kert teljesen sík. A telek 800nm területű. A 2008-ban épült ingatlan tégla szerkezetű, összközműves, a fűtés gázkazánnal történik. A hatalmas méretű nappali kertkapcsolatos, az ablakokon redőny, illetve ahol szükséges, szúnyogháló. A családi ház légkondicionált, jelenleg két generációs módon használják, de pillanatok alatt visszaalakítható egyetlen nagy létszámú család számára. A garázs a lakótér felől is megközelíthető.Az épület alatt egy három helyiségből álló, közel 60nm-es pince, tároló, gépészeti tér található kijárattal a kert felé. Ez utóbbi térség félszuterén kiviteléből adódóan sem sötét. A kert költségtakarékos öntözését fúrt kút és csapadékvíz gyűjtő - tároló együttese teszi egyszerűbbé. További részletekkel kapcsolatban várom jelentkezését. Tisztelt érdeklődő!! A tulajdonos kifejezett kérése, hogy érdeklődésével, esetleges időpont egyeztetéssel kapcsolatban minden esetben az ingatlant hirdető munkatársat keresse meg, mert csak így lehetséges megoldani az ingatlan megtekintését. Megértését ezúton is tisztelettel köszönöm.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
3m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
8m²
Szoba
10m²
Szoba
10m²
Szoba
14m²
Szoba
37m²

Elhelyezkedés

Pilisvörösvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6690022


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6690022

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó pilisvörösvári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 1 038 462 Ft, ami a pilisvörösvári átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Simon Tamás referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6690022. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisvörösvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.