star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilisszentiván

  • 205 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 993 m²

    telek

Vételár:

125 millió Ft

Eladó ház Pilisszentiván

  • 205 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 993 m² telek

  • Eladó ház Pilisszentiván

  • 205m²


Ár:

125 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szintek
2
Szobák száma
7
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

HEXI ÚJ AJÁNLATA ♥ ÖSSZEKÖLTÖZŐK, BEFEKTETŐK FIGYELEM! KÉT LAKÓHÁZ EGY NAGY TELKEN
KIZÁRÓLAG IRODÁNKNÁL

Pilisszentivánon két tégla építésű családi ház eladó, csak együtt. Hivatalosan is két lakóház egy telken. Gáz, villany mérők külön, vízóra közös.

A régebbi ház állapota jó, részben felújított, egy festéssel költözhető. A fürdőszoba új, a külső nyílászárók is cserélve voltak. A földszinten nappali + két szoba, fürdő, konyha, kamra található, a, tetőtérben még egy szoba ki van alakítva és további beépítési lehetőséggel rendelkezik. Terasz és pince is tartozik hozzá. Fűtés: gázkazánnal és cserépkályhával.

Az újabbik ház 2000-ben épült, 103 m2 lakóterülettel, szintén nappali + 3 szoba, szinteltolással. Két terasszal, fedett kocsibeállóval rendelkezik. Hőszigetelt, gázkazán fűti.

A kert gondozott, mindkét ház lakóinak tágas életteret biztosít.
Nézze meg ezt a kedvező ajánlatot, és csapjon le rá!

HEXI INGATLAN - OTTHON A PILISBEN


Elhelyezkedés

Pilisszentiván, KÉT LAKÓHÁZ EGY NAGY TELKEN


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6697002


+36 70

Ingatlannet kód: NET6697002

Az általad megtekintett eladó pilisszentiváni (KÉT LAKÓHÁZ EGY NAGY TELKEN) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 205 m², míg a hozzá tartozó teleké 993 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 125 millió Ft, négyzetméter ára 609 756 Ft, ami a pilisszentiváni átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Hexi Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6697002. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisszentiván ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.