star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pilisjászfalu

  • 72 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 842 m²

    telek

Vételár:

92 millió Ft

Eladó ház Pilisjászfalu 1. kép

Eladó ház Pilisjászfalu

  • 72 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 842 m² telek

  • Eladó ház Pilisjászfalu

  • 72m²


Ár:

92 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2021
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Költözhető
Megegyezés szerint
Energia besorolás
C
Erkély, terasz mérete
25 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Tulajdonostól eladó Pilisjászfalun, a Somlyóvölgy lakóparkban egy 2021-es építésű 72,31 m2-es önálló családi ház és a hozzá tartozó 30m2 különálló, szigetelt mobil garázs. A telek 842 m2 mely lehetővé teszi a ház bővítését. Az udvar ház körüli része füvesített, a locsolás öntözőrendszer, kerti csap, valamint egy 3 köbméteres esővízgyűjtő tartály segítségével történik. A telek hátsó része igény szerint parkosítható.

Az ingatlanba belépve az előszobából jobbra nyílik a kamra, amely mosdóvá alakítható, a WC kiállás kiépítésre került. Az előszobából a tágas amerikai konyhás nappaliba lépünk, amely a ház fekvése miatt rendkívül világos. A konyhában Electrolux beépített gépek találhatóak.  A nappaliból az erkélyajtón keresztül juthatunk ki az udvarra. A ingatlanban található  még 2 nagyobb szoba és egy kisebb szoba, amely jelenleg irodaként szolgál, valamint egy tágas fürdő.

A szobaméretek a következők:- 3 m2 szélfogó- 3,05 m2 közlekedő- 2,2 m2 kamra (alaprajzon WC-ként szerepel)- 31,31 m2 konyha, nappali, étkező- 10,53 m2 szoba- 10,01 m2 szoba- 4,8 m2 dolgozószoba/gardrób- 7,4 m2 fürdőszoba- 25 m2 terasz (bővített az alaprajzhoz képest)

A nappali+konyhában és a szobákban laminált padló, a fürdőben, előszobában és kamrában pedig hideg burkolat található.

Az ingatlan összközműves. Az nyílászárók korszerű, háromrétegű üvegezéssel ellátott, hőhídmentes, fehér színű műanyag, bukó - nyíló ajtók és ablakok, redőnnyel ellátva. Az ablakokon szúnyogháló is található. A bejárati ajtó szintén műanyag biztonsági ajtó. A fűtésről Viessmann kondenzációs gázkazán gondoskodik, ugyanakkor beszerelésre került egy Daikin hűtő-fűtő klíma is. A riasztó és kaputelefon előkészítése (kábelezése) kiépítésre került.A házba a leggyorsabb optikai szélessávú internet van bevezetve, jelenleg Telekom, de DIGI is elérhető, mindkét szolgáltató stabil és gyors, itthoni munkavégzésre alkalmas internet hozzáférést biztosít.

Műszaki adatok:Az épületet sávalapozással a falak 30-as N+F –es kerámia falazó blokkból a válaszfalak 10-es téglából készültek.A homlokzat fehér színű dörzsölt nemes vakolatból készült dryvit rendszerű szigeteléssel 15 cm –es vastagságban a lábazaton és teraszokon zártcellás kivitelben.Tetőfedő anyag Terran (barna színben), cserépfedés. Az alkalmazott szigetelés vastagsága a favázas födémnél -amely gipszkarton takarással készül- 25 cm.-es.A vízszigetelés 1 rétegű vastag modifikált bitumenes lemez a talajnedvesség ellen a függőleges és vízszintes felületeken.

A ház a Pilisi parkerdőtől 5 perc sétára található. A vasútállomás 15 perc sétával megközelíthető, ahonnan könnyen eljuthatunk Óbuda és a Nyugati pályaudvar vasútállomásokra, valamint Esztergomba is. Piliscsabán és Dorogon Aldi, Lidl, Rossmann, DM, gyógyszertárak, autóval 10 percen belül elérhetőek. A településen orvosi rendelő, iskola, óvoda, bölcsőde és egy kisebb bolt is található.

Érdeklődni a fenti telefonszámon, vagy üzenetben lehetséges.


Elhelyezkedés

2080, Pilisjászfalu, Margaréta utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6699714


Ingatlannet kód: 6699714

Az általad megtekintett eladó pilisjászfalui (Margaréta utca ) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 842 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 92 millió Ft, négyzetméter ára 1 277 778 Ft, ami a pilisjászfalui átlaghoz képest 43%-kal magasabb. Az ingatlant Attila Kerekes hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6699714. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisjászfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.