star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécsely

  • 105 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 831 m²

    telek

Vételár:

94 millió Ft

Eladó ház Pécsely

  • 105 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 831 m² telek

  • Eladó ház Pécsely

  • 105m²


Ár:

94 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1820
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2528-as számú, történelmi hangulatú PARASZTHÁZÁT  PÉCSELYEN.A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált PÉCSELYEN található belterületi PARASZTHÁZ  jellemzői:- a kivül-belül ódon hangulatot árasztó PARASZTHÁZ 1820-ban épült  és 831 m2 terület tartozik hozzá- belterületen található az ingatlan víz, villany, csatorna be lett kötve a gáz a telek közelében található - az autentikus nádfedéllel borítot épületben 4+1 szoba, fürdőszoba+wc kapott helyet ( nappali, konyha egy légtérben található ) fűtése az épületnek jelenleg elektromos panellal történik , de egyéb fűtés kialakítására is van lehetőség- a műemlék védelem alatt álló ingatlan néhány évvel ezelőtt felújításon esett át ( nyaralónak , lakóháznak, vállalkozásra és befektetésnek is kiváló lehetőséget biztosít )- a részben terméskőből készült falazattal körbe kerített rendezett telken árnyékot adó fák és egy régi jó állapotú ásottkút is található, ami a mai napig kellő vízhozammal rendelkezik - az épület 70-80 cm vastag kőből épült falazattal készült , parasztfödém mennyezettel és nádfedéllel borított a tetőszerkezet- az ingatlan jelenlegi tulajdonosának köszönhetően, nem csak az épület történelmi jellegét és hangulatát őrízte meg hanem a berendezések is a múltat idézik ,  jelentős része néprajzi gyűjtésből származik amit az eladó az új tulajdonos részére bocsát - rendezett tulajdoni háttér , per és tehermentes ingatlan , azonnal megvásárolható- Pécsely kedvelt települése a turistáknak és az ingatlanvásárlóknak- Pécsely környékének egyik legfontosabb nevezetessége a Zádor-vár vagy Himfy-vár. A vár a Zádor-hegynek is nevezett Derék-hegyre épült, a XIV. század végén, gótikus stílusban. Több legendaszerű történet is született róla, de a valóságban jelentős történelmi szerepe nem volt. A Derek-hegy 363 méter magas meredek kúpján mára már csak néhány falszakasz maradt fent. Az itt létesült kilátótoronyból szép kilátás nyílik a Pécselyi-medencére és Tihany irányába. A várhegy alatt fakad a kiváló vízminőségű Zádor-forrás.- Amennyiben a 2528-as számú a CASANETWORK által kínált PÉCSELY  területén található LAKÓHÁZ vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Telefon: 06 20 378-3810                                          " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "              Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.


Helyiségek

Amerikai konyha
42m²
Szoba
16m²
Közlekedő
9m²
Szoba
9m²
Szoba
12m²
Szoba
12m²
Fürdőszoba
5m²

Elhelyezkedés

Pécsely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6693395


+36 20

Ingatlannet kód: NET6693395

Az általad megtekintett eladó pécselyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 831 m². További jellemzői: az építés éve 1820, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 94 millió Ft, négyzetméter ára 895 238 Ft, ami a pécselyi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Ugrai András referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6693395. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécsely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.