star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs, Belváros

  • 62 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 20 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Pécs, Belváros

  • 62 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 20 m² telek

  • Eladó ház Pécs, Belváros

  • 62m²


Ár:

54 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Egy igazi gyöngyszemre bukkantál, ha Pécs belvárosában szeretnél otthonra lelni. Az ingatlanunk egy 62 nm-es házrész, mely egy 20 nm-es kertkapcsolatos terasszal rendelkezik. A most elköltöző külföldi tulajdonos igényes, exkluzív enteriőrt hagy az új tulajdonos számára!

További jellemzők:

-Szigetelt épület,
-Teljeskörűen felújított, egyedi bútorokkal beépített,
-A nappali belmagassága 3,5 méter magas, így könnyen galériázható.
-A tetőtér beépítése során 1 hálószoba és egy gardróbszoba lett kialakítva.
-Az utcában minimális átmenő forgalom van, behajtási engedély nem szükséges, az ott lakók éves szinten pár ezer forintért tudnak a környéken parkolni.

Az ingatlan kiváló állapotban van, igényes kialakítással, prémium kivitelezéssel. A frissen felújított fürdőszoba és a klímás hűtési lehetőség csak tovább fokozzák az otthonosság érzését.

A környék biztonságos és csendes, így a nyugodt pihenés garantált.

Ideális választás lehet fiatal felnőttek, egyetemisták számára, akik egy modern és központi elhelyezkedésű otthonra vágynak, vagy olyanoknak akik hosszútávú, értékálló befektetést keresnek.

Keressenek, keressetek elérhetőségeinken! H490769

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

Ha szeretnél még több információt az ingatlanunkról, vagy bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal kereshetnek minket, hiszen minden kérdésre szívesen válaszolunk. Várjuk érdeklődésedet!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Gardrób
4m²
Szoba
15m²
Fürdőszoba
4m²
Szoba
25m²
Konyha
15m²

Elhelyezkedés

Pécs, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6704936


+36 70

Ingatlannet kód: NET6704936


Az általad megtekintett eladó Pécs, belvárosi házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m², míg a hozzá tartozó teleké 20 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa konvektor. A házrész ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 885 484 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Tihanyvári István referens a Mecseki László irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6704936. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.