star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pápa

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 700 m²

    telek

Vételár:

30 millió Ft

Eladó ház Pápa

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 700 m² telek

  • Eladó ház Pápa

  • 100m²


Ár:

30 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Celldömölktől 15 km-re jó állapotú családi ház kedvező áron eladó

Celldömölk és Pápa között félúton Marcalgergelyiben csendes, kiváló közbiztonsággal rendelkező kis faluban 100 m2-es tégla építésű családi ház eladó.
Az alig 360 lelket számláló bájos kis falu a nyugalom szigete. A településen található a Joó-tó, melynek vize kiváló minősítésű és azt körülvevő szabadidőpark számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt.
A nyaralót keresőknek, akik a város zajától elvonulva szeretnének pihenni és nem zsúfolt strandon, hanem nyugodtan szeretnének hűsölni kristálytiszta vizű tóban, azoknak kitűnő választás.
A falu fekvése és belső elrendezése alkalmassá teszi az ingatlant falusi turizmus kialakítására is.
Akik állandó lakhatásban gondolkodóknak is remek lehetőség, mert a falu 15 km-es körzetében sok munkalehetőség van.
A ház jó szerkezeti állapotú és jó elrendezésű.
A lakóházban található 3 szoba, egy konyha étkezővel, egy fürdőszoba, egy külön wc és egy mosókonyha, melyben elhelyezésre került a ház fűtését biztosító gázkazán is, valamint a bejárás a házba egy nagyméretű fedett teraszon keresztül történik. A ház egy része alatt száraz pince található.
Az ingatlan 2700 m2-es telken helyezkedik el, melynek egy része be van kerítve.
Az udvarban több jó állapotú melléképület is található, melyek tárolásra kiválóan alkalmasak.
Kitűnő választás családot alapító fiataloknak, mert a megvásárláshoz a több finanszírozási lehetőség igénybe vehető. A település a falusi CSOK program része, így annak igénylésére van lehetőség, valamint az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban a garantált 3%-os támogatott hitel is igénybe vehető és a kettő akár igény szint kombinálható. Ebben az esetben a 4%-os vagyonszerzési illetéket sem kell megfizetni.
Az ingatlan ár-érték aránya rendkívül kedvező, figyelembe véve a térség ingatlanpiaci kínálatát és az épület állapotát tekintve.


Elhelyezkedés

Pápa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6693751


+36 30

Ingatlannet kód: NET6693751


Az általad megtekintett eladó pápai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 700 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 30 millió Ft, négyzetméter ára 300 000 Ft, ami a pápai átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6693751. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pápa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.