star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Páka

  • 140 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 354 m²

    telek

Vételár:

30 millió Ft

Eladó ház Páka

  • 140 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 354 m² telek

  • Eladó ház Páka

  • 140m²


Ár:

30 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő,

Egy nem minden napi lehetőség vált eladóvá Pákán. Egy gyönyörű telken, rengeteg gyümölcsfa ölelésében kínálom eladásra ezt a kettő házat, amihez garázs is tartozik, akár több autó számára is.
Kezdjük az elejéről. Az egyik ház majdnem teljesen fel van újítva. Egy festés és a fürdőszoba burkolása után azonnal költözhető. Szép tágas terek találhatóak benne, a nappaliból akár igény esetén plusz egy szoba leválasztható. Ebben az ingatlanban újak a víz és villany vezetékek, a gáz is új, a fűtést és a melegvizet Baxi kazán biztosítja. A burkolatok is szép állapotban vannak. A ház mögött pedig található egy garázs, amihez akár külön bejáraton lehet beparkolni, így a szép füvesített, karbantartott udvart nem teszi tönkre az autóval folyamatos ki be parkolás. Az ingatlan előtt, az utcán a kapu előtt pedig egy szép betonos rész van, ahol akár 3 autó is kényelmesen elfér.
A másik kis házikó, jelenleg raktár. Statikailag jó állapotú, csak egy kis gondoskodás kell még Neki. A tető szép állapotú, de belül nem lakóházként funkcionál. Az ingatlanba belépve egy hatalmas 50 nm tér tárul elénk. Itt az uj tulaj a saját elképzelése szerint alakíthat ki tereket, úgy ahogy azt szeretné. E mögött a ház mögött közvetlenül egy 51 nm fedett teraszos rész lett hozzá épülve. Nagyon jó helyszín akár családi programoknak. Ezt követően egy remek kis melléképület van, ami raktárnak és garázsnak is alkalmas.
Az udvaron az öntözést ásott kút biztosítja. Amire nagy szükség van a sok termő gyümölcsös miatt. Megtalálható itt szilva, cseresznye, meggy, birsalma, naspolya, körte, alma, barack, szeder. Tehát gyümölcsből bőven lehet szüretelni. Jelenleg minden vegyszer mentes.
Az ingóságok külön megbeszélés tárgyát képzik.
Ez a lehetőség mind nagy családosoknak, mind gazdálkodni vágyóknak kiváló választás.
A közelben van óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, étterem, minden amire szükség van.
További kérdés miatt keressen bizalommal, ha pedig szeretné megtekinteni várom kedves hívását. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, melléképület, új villamoshálózat, saját tároló, háromfázisú áram, dupla garázs, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Páka, Páka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6691007


HASONLÓ INGATLANOK


8 500 000 Ft

Páka

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 61m²

55 000 000 Ft

Páka, Páka

  • Szobák: 7
  • Alapterület: 181m²

14 000 000 Ft

Páka

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 66m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6691007

Az általad megtekintett eladó pákai (Páka) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 354 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 30 millió Ft, négyzetméter ára 214 286 Ft, ami a pákai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Szűcs Fanni referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6691007. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Páka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.