star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ózd

  • 170 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 600 m²

    telek

Vételár:

12 millió Ft

Eladó ház Ózd

  • 170 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 600 m² telek

  • Eladó ház Ózd

  • 170m²


Ár:

12 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szobák száma
5

Az ingatlanról:

Egy igazi otthon várja azokat a családokat, akik szeretnének a város zajától távol, egy nyugodt és csendes környezetben élni. Az ingatlanunk egy bájos, használt ház Ózdon, a Szövetkezeti utcában található. A megye Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye, melynek központja Ózd. Az ingatlan alapterülete 170 nm, melyen 5 szoba és 2 fürdőszoba található. Az ingatlan állapota jó, így azonnal költözhető. A fűtés elektromos (infra), így a hideg téli hónapokban is kellemes melegség várja az új lakókat. Az ingatlan telek mérete 1600 nm, melynek köszönhetően bővítési lehetőség is adott. Az ingatlan világos, így a természetes fény beáramlása minden helyiségben garantált. Az infra fűtés pedig nem csak kellemes melegséget biztosít, de gazdaságos is. A környék csendes és biztonságos, így ideális helyszín a családok számára. Az ingatlan környékén több zöld terület is található, így a természet szerelmesei is megtalálják a számításaikat. Az autóval közlekedők számára is kitűnő lehetőséget biztosít az ingatlan, hiszen a közlekedési lehetőségek kiválóak. A tömegközlekedési eszközök is könnyen elérhetőek, így azok számára is ideális az ingatlan, akik szeretnének a városban dolgozni, de a nyugalomra vágynak otthon. Az ingatlan bemutatása után fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy ügyfeleink bizalommal kereshetnek bennünket kérdéseikkel kapcsolatban. Az ingatlanközvetítésben több éves tapasztalattal rendelkezünk, így az ingatlanközvetítői feladatokat profi szakértelemmel látjuk el. Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon minket bizalommal, és segítünk megtalálni az ön számára ideális otthont.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Előszoba
16m²
Előszoba
16m²
Fürdőszoba
9m²
Fürdőszoba
6m²
Konyha
20m²
Szoba
21m²
Szoba
22m²
Szoba
21m²
Szoba
32m²
Szoba
28m²

Elhelyezkedés

Ózd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6669482


Bogdánfalvi Zoltán

Bogdánfalvi Zoltán

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6669482

Bogdánfalvi Zoltán

Bogdánfalvi Zoltán

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Ózdi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 600 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A családi ház ára 12 millió Ft, négyzetméter ára 70 588 Ft, ami az Ózdi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bogdánfalvi Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6669482. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ózd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.