star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza

  • 148 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 384 m²

    telek

Vételár:

99,5 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza

  • 148 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 384 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza

  • 148m²


Ár:

99 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Nyíregyháza, Korányi kertváros csendes utcájában , szigetelt ytong építésű , galériás 4 szobás , duplakomfortos cca. 148 m2 alapterületű , KNY-i tájolású , 384 m2 gyönyörű,parkosított telken elterülő családi ház eladó .

Az ingatlan csendes zöldövezetben  található , a családi ház környezetében hasonló típusú családi házak vannak , tömegközlekedéssel is jól megközelíthető.

Az ingatlan 3 szinten helyezkedik el , a 30 m2-es picerészen kapott helyet a gáztüzelésű kazán és egy tároló helyiség.

A  földszinten a bejárat előtti teraszról a szélfogón keresztül,a viszonylag nagy alapterületű központi helyet elfoglaló lakóelőtérbe  léphetünk be ahonnan minden helyiség jól megközelíthető . Innen tudunk feljútni a felső szintre egy csigalépcsőn kersztül.

A földszínt keleti szárnyán kapott helyet a konyha-étkező valamint a közel 16 m2-es terasz. A nyugati szárnyon a nappali került kialakításra ,az étkezőből a kertre néző teraszra léphetünk. A zuhanyzó és a WC is az alsó szinten  helyezkedik el. A közlekedő a vizes helyiségek és a konyha-étkező kerámiával , a szobák laminált parkettával lettek burkolva.

A fa borítású lépcsőn közelíthetjük meg a világos felső szintet ahonnan a 3  külön nyíló szoba . a fürdőszoba valamint a WC érhető el . A galériát a K-i tájolású,üveg padlózattal, ideális hely a szobanövények számára is.

A házat 1990 évben építették a tulajdonosok , azóta több kisebb nagyobb felújításon esett át , 2004 évben került korszerűsítésre a fűtés , és a külső falazat is ekkor kapott szigetelést.

Az ingatlan megvásárlása kiváló befektetés azok számára akik frekventált, de csendes helyet keresnek a családjuk számára .

A ház vásárlásához kapcsolódó minden kedvező finanszírozási lehetőség, kedvezményes kamatozású hitel igénybe vehető .

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Parkra néző.


Helyiségek

Erkély
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Wc
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Nyíregyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6683820


+36 30

Ingatlannet kód: NET6683820


Az általad megtekintett eladó nyíregházi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 148 m², míg a hozzá tartozó teleké 384 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 99,5 millió Ft, négyzetméter ára 672 297 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Reichert Róbert hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6683820. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.