star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyíregyháza, Sóstófürdő

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 899 m²

    telek

Vételár:

79 millió Ft

Eladó ház Nyíregyháza, Sóstófürdő

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 899 m² telek

  • Eladó ház Nyíregyháza, Sóstófürdő

  • 120m²


Ár:

79 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1994
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Sóstógyógyfürdő  csendes részén szintes családi ház eladó.
Az emeletes családi ház 4 szoba nappali 130 m2-es, amelyhez egy 20 m2-es, faházelemekkel és ablakokkal beépített, szigetelt terasz/télikert is tartozik. Fekvése kelet-nyugati
2 kapubejáróval rendelkezik. Az egyik bejárat - egy távirányítós elektromos kapu - a ház északi részén lévő kisebb apartmanhoz (szélfogó, előszoba, fürdőszoba, hálószoba, konyha, étkezősarok), a garázshoz, és a kerékpártárolóhoz, a másik a nagyobbík déli fekvésű házrészhez vezet.
A nagyobbík házrész a déli szárnyon a következő helyiségeket foglalja magába: Földszint: Előszoba, Télikert, Nappali, Konyha, Süllyesztett speiz. Emelet:
Hálószoba 1 (erdőre néző)
Hálószoba 2 (erdőre néző)
Vendégszoba
Fürdőszoba ,Gardrób.
A ház HB 38-as lyukacsos mályi téglából épült, és kétszer esett át felújításon (a tavalyi évben 10 cm-es hőszigetelést és új drávítszínezést kapott). Az ablakok fa nyílászárók, melynek többsége és a bejárati ajtók borovi fenyőből készültek, a padlózat járólap ill. laminált parketta váltakozása. Éjszakai áram is van a házban. 
Az ingatlan enyhén lejtős területén van egy fedett szalonnasütő, egy engedéllyel készült 35 méter mélyre fúrt kút szivattyúval, a telek hátsó részén pedig egy vas szerkezetes lindab tetővel lefedett szerszám ill. fatároló. Az ingatlan elhelyezkedéséből, fekvéséből és területi nagyságából (900 m2) adódóan igazi családi birtok lehet; értékét a benne rejlő sokféle lehetőség emeli.Az ingatlan azonosítója: 96038Érdeklődni: +36209222558


Elhelyezkedés

Nyíregyháza, Sóstófürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6697492


Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda

Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6697492

Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda

Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Nyíregyháza, sóstófürdői családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 899 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 658 333 Ft, ami a nyíregházi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Pápai Béla referens a Szabolcs Ingatlanközvetítő Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6697492. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyíregyháza, Sóstófürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.