star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyergesújfalu

  • 191 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 741 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Nyergesújfalu

  • 191 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 741 m² telek

  • Eladó ház Nyergesújfalu

  • 191m²


Ár:

89 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Egyéb extrák
Medence

Az ingatlanról:

Irányár: 89900000Ft

Még nem találta meg az új otthonát? Ne menjen tovább! Már csak festeni kell és költözhet!Eladásra kínálom otthonunkat, ami Nyergesújfalu közkedvelt területén, a város szívében helyezkedik el, mégis csendes utcában. Tégla építésű, csok pluszra alkalmas. A ház kifogástalan állapotú, világos, tágas, praktikus elrendezésű, jól kihasználva az ingatlan fekvéséből adódó előnyöket.Ajánlom többgyermekes családoknak vagy akár befektetők részére bérbeadásra, szálláshely szolgáltatásra.Óvoda, iskola, bolt és buszmegálló 5 perc sétán belül elérhető.Az ingatlanról részletesen:1987-ben épült741 négyzetméteres saroktelken helyezkedik el, emiatt minden helyiség világosteljesen körbekerítettnéhány éve teljes szigetelést kapott: 15cm hungarocell három oldalról, a negyedik oldalon 5cm-s grafitos szigetelés került felhelyezésre, illetve 5cm-es xps a lábazaton.24kw-os kondenzációs gázkazán gondoskodik a fűtésről- emiatt rezsiköltsége nagyon alacsonyaz alsó szinten padlófűtés van, a fürdőszobában radiátorosaz emeleten az egyik szoba radiátorral, a másik elektromos fűtőpanellal fűtöttminden nyílászárót műanyagra cseréltettünk illetve a beltéri ajtók is cserélve letteka szobákban laminált padló van, a többi helyiségben járólap-gres lap3 db klíma kapott helyetmelegvízről bojler gondoskodik3x16 amper van kiépítve, illetve vezérelt áramAz udvaron található egy 28 négyzetméteres terasz10 köbméteres földfeletti merevfalú medencehozzátartozik egy nyárikonyha terasszal alatta boltíves pinceműhely és kertiszerszám tároló, illetve egy kisebb autónak való garázsautomata öntözőrendszer került kialakításra a hátsó udvarbanaz udvarban 2 autó tárolására van helyautomata kapunyitás2 utcai bejárattöbbféle gyümölcsfa: cseresznye, 2 almafa, meggy, nektarin, málnatöbbféle virág: jázmin, gyöngyvirág cserje, orgonafák, magnóliakialakításra került, egy 16 négyzetméteres kutyakennelA házba belépve egy tágas, 35 négyzetméteres étkező-nappaliba érkezünk. Innen nyílik jobbra a fürdőszoba wc-vel, majd tovább haladva 3 hálószoba. Az étkezőből nyílik a konyha, azon belül található a kamra. Az étkezőben található lépcső az emeletre vezet, ahol további 2 hálószoba került kialakításra, ezekből erkély nyílik.Az alaprajz nem méretarányos csak tájékoztató jellegű!Amennyiben kérdése van valamint az ingatlan felkeltette az érdeklődését várom megtisztelő hívását!


Elhelyezkedés

2536, Nyergesújfalu, Íjász utca 1


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6701988


Kovácsné Bajka Gyöngyi

Kovácsné Bajka Gyöngyi

Hirdető további ingatlanjai
Kovácsné Bajka Gyöngyi

Kovácsné Bajka Gyöngyi

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: 6701988

Kovácsné Bajka Gyöngyi

Kovácsné Bajka Gyöngyi

Hirdető további ingatlanjai
Kovácsné Bajka Gyöngyi

Kovácsné Bajka Gyöngyi

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nyergesújfalui (Íjász utca 1) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 191 m², míg a hozzá tartozó teleké 741 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 470 681 Ft, ami a nyergesújfalui átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Kovácsné Bajka Gyöngyi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6701988. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyergesújfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.