star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyékládháza

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 147 m²

    telek

Vételár:

48 millió Ft

Eladó ház Nyékládháza

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 147 m² telek

  • Eladó ház Nyékládháza

  • 75m²


Ár:

48 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1843
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

VARÁZSLATOS, TÖRTÉNELMI, 2 GENERÁCIÓS OTTHON NYÉKLÁDHÁZA KÖZPONTJÁBAN

Keresztül léphet egy időutazáson ebben a gyönyörűen FELÚJÍTOTT 2 GENERÁCIÓS ingatlanban, melyet NYÉKLÁDHÁZA szívében kínálunk Önnek megvételre. Az 1843-ban épült, TÉGLA építésű HÁZ büszkélkedik egy 1147 m2-es, gondozott telken elhelyezkedő, lenyűgöző KERTTEL, KERTI TÓVAL, GARÁZZSAL, tárOlásra alkalmas MELLÉKÉPÜLETTEL és egy külön bejáratú GARZONLAKÁSSAL.

A 44.8 m2 alapterülettel rendelkező főépületet 2023 végére teljeskörűen felújították, megtartva ezzel az épület történelmi hangulatát, miközben modern kényelmet biztosít új burkolatokkal, csőszerelvényekkel és műanyag nyílászárókkal. A benne található egylégtérű nappali, konyha, étkező és szoba harmonikusan kapcsolódik össze, míg a fürdőszoba és WC kényelmesen elérhetők.

A 30.8 m2 nagyságú melléképületben található külön bejáratú garzonlakás további lehetőségeket kínál, ami ideális választás fiatal pároknak vagy idősebb szülők számára. Benne egy fürdőszoba, wc helyiség és egylégterű szoba és konyha részt alakítottak ki.

Az udvar gondosan karbantartott, kerti tóval és üvegházzal rendelkezik, így pihenésre, kertészkedésre és kissebb családi rendezvények megtartására is tökéletes.
Az ingatlan teljes front része, az épülettel egyidőben készült kovácsoltvas kerítéssel védett.
Méteres tégla falainak és vasúti sín áthidalóknak köszönhetően egy igazi erődítmény. Az épület pincéje a második világháborúban óvóhelyként is szolgált.

Az épület eredetileg rituális zsidófürdőnek (Mikve) készült. Pincében található egy kút, ami 2,5m átmérőjű, terméskővel kirakott és kristálytiszta vizével várta az ide látogató hittagokat.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni ezt a különleges helyet, hívjon minket még ma és tekintse meg személyesen ezt a varázslatos OTTHONT!


Elhelyezkedés

Nyékládháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6675610


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6675610

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nyékláházi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 147 m². További jellemzői: az építés éve 1843, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 640 000 Ft, ami a nyékláházi átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Vályi Attila referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6675610. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyékládháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.