star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagymaros

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 216 m²

    telek

Vételár:

105 millió Ft

Eladó ház Nagymaros

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 216 m² telek

  • Eladó ház Nagymaros

  • 85m²


Ár:

105 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1975
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
egyéb

A beltér:

Nagymaroson kínálok eladásra egy vízparti 85 m2 családi házat 216 m2 telken, 2 hálószobával, 2 fürdőszobával, nappali + étkezővel, konyhával, garázzsal és páratlan panorámát nyújtó 10 m2-es terasszal.

Földszinti részt teljes terjedelmében a garázs foglalja el, mely elegendő teret biztosít egy autó parkolása mellett a kertészkedéshez szükséges eszközök, barkácsoláshoz elengedhetetlen szerszámok, valamint csónak tárolására is. A garázs Duna felőli részén rámpa került kialakításra, így a biztonságban tárolt kajakunk, kenunk vagy csónakunk könnyedén vízre bocsátható.

Külső lépcsősoron érkezünk a nyitott teraszra, mely pihenésre is alkalmas és a házba is innen léphetünk. Ezen a szint található a hatalmas üvegfelületekkel körülölelt nappali, étkező, konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és toalettel.
A felső szint klimatizált, két szoba, fürdőszoba káddal, külön helyiségben toalett került kialakításra.

A ház 1975-ben épült, eredetileg két szinten, monolit vasbetonból, a legfelső szint 1992-ben könnyűszerkezetes megoldással került ráépítésre. Fűtéséről jelenleg elektromos konvektorok gondoskodnak, melegvizet villanybojler biztosít.

Ritkán adódik ilyen alkalom, hogy Nagymaros kuriózumának számító térségében lehetőség nyílik családi házat vásárolni. Páratlan és egyedi fekvésének köszönhetően akár családi házként, akár befektetésként is kiemelten tartós értéket képvisel. A Visegrádi Vár látványa és a Duna vonulata soha el nem évülő prémium életformát biztosít leendő tulajdonosai számára.

Irányár: 105 millió forint


Elhelyezkedés

Nagymaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6679365


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6679365

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagymarosi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 216 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 105 millió Ft, négyzetméter ára 1 235 294 Ft, ami a nagymarosi átlaghoz képest 52%-kal magasabb. Az ingatlant Szilágyi Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6679365. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagymaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.