star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykőrös

  • 124 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 615 m²

    telek

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó ház Nagykőrös

  • 124 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 615 m² telek

  • Eladó ház Nagykőrös

  • 124m²


Ár:

56 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1992
Szintek
1
Szobák száma
6 (2 + 4)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Megvételre kínálunk egy kivételes lehetőséget Nagykőrösön, Pest megyében. Az ingatlan 1992-ben épült, kétszintes, felújított, dupla komfortos tégla ház, ahol a méret és az elhelyezkedés tökéletes egyensúlyt nyújt. Ez a nappali + 5 szobás, netto 124 m2-es ingatlan ideális választás lehet nagyobb családoknak, tágas, kényelmes otthonra vágyóknak, akár kétrendbeli otthont keresőknek is.

Az otthon melegét gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazán biztosítja, amelyek lehetővé teszik, hogy a ház minden pontján kellemes hőmérséklet uralkodjon, miközben a rezsiköltségeket is optimalizálhatja. Alternatív fűtési lehetőségként a földszinten található egy esztétikus cserépkályha is. A ház fenntarthatósági szempontból is előnyös, mivel a nyílászárók cseréje és a szigetelés hozzájárulnak az energiahatékonyság növeléséhez.

Az ingatlan nem csak a belső miliővel bűvöl el, hanem a kerttel is, amelynek öntözéséhez fúrt kút áll rendelkezésre, így a kert fenntartása gazdaságos és környezetbarát. A kert ideális hely a családok számára a szabadidő eltöltésére, vagy akár egy kis kertészkedésre, ahol saját zöldségeket és gyümölcsöket termeszthetnek.

Az ingatlan jellemzői közé tartozik a jó fényviszony, amely a nagy ablakoknak köszönhetően egész nap természetes fényben fürdik. A ház fele alatt egy száraz pince található, ami tárolásra vagy akár hobbi tevékenységekre is kiválóan alkalmas.

Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy nyugodt kertvárosi környezetben szeretnének élni, de fontos számukra a jó közlekedés és a város közelsége is. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé még ma!

Tekintse meg az ingatlanról készített képeimet, amennyiben szeretné megtekinteni, keressen a hirdetésben szereplő elérhetőségeim egyikén.
A DUNA HOUSE teljes kínálatával állok rendelkezésére.
INGATLAN - HITEL - ÉRTÉKBECSLÉS - ENERGETIKA
További információkért keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Tel.: +36-70/884-0033
E-mai: jerkovics.martin@dh.hu

Referencia szám: HZ020874


Elhelyezkedés

Nagykőrös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6689546


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6689546

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykőrösi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 4 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 124 m², míg a hozzá tartozó teleké 615 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 458 871 Ft, ami a nagykőrösi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Jerkovics Martin referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689546. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykőrös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.