star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyigmánd

  • 122 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 621 m²

    telek

Vételár:

64,8 millió Ft

Eladó ház Nagyigmánd

  • 122 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 621 m² telek

  • Eladó ház Nagyigmánd

  • 122m²


Ár:

64 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Megvételre kínálunk Nagyigmándon, Komárom közelében egy 3 szobás felújított/átépitett családi házat 95%-os készültségi fokban. Az ingatlan egy kiváló állapotban lévő régebbi építésű vegyesfalazatú!!! parasztház, mely a falakig vissza lett bontva 2018-ban, és teljeskörű felújításon és hozzáépítésen esett át, így az új tulajdonosoknak nem kell aggódniuk a felújítási költségek miatt. Ami hiányzik még a felújításból az a ház nyugati felének és a garázs felöli részének a vakolása, és színezése.
Nagyigmánd egy csendes, biztonságos kisváros, mely ideális otthon lehet azoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától, de mégis szeretnének könnyen és gyorsan elérni a nagyobb városokat. (Komárom, Tata, Tatabánya)
Az épület 122 négyzetméter, amely egy 1621 négyzetméteres telken található. A házban nappali és 2 hálószoba, 1 fürdőszoba található, illetve a konyha előterében egy tágas étkező, mely akár nappaliként is szolgálhat, és amelynek köszönhetően a család minden tagja kényelmesen elférhet. Az ingatlanhoz tartozik egy 20 négyzetméteres terasz, amely a kertre és a sziklakertre néz. Az ingatlan fűtéséről egy vegyes kazán gondoskodik radiátorokon kersztül, míg a hűtése klímával megoldott, mellyel akár télen is rá lehet segíteni a fűtésre.
Az ingatlan elhelyezkedése szintén kiváló, hiszen autóval pár percre található az M1-es autópálya, így könnyen elérhető Tatabánya, Budapest és Győr is. A környék csendes és biztonságos, így ideális otthon lehet azoknak, akik szeretik a nyugalmat és a természet közelségét.
Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal kapcsolatban, akkor bátran keress minket. Az ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért minden kérdésre szívesen válaszolunk. Ha te is egy ilyen tágas és világos, és nem utolsó sorban ízléses ingatlant keresel, akkor ajánljuk figyelmedbe az alábbi lehetőséget. Ne habozz, és vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy az elsők közt legyél, aki megtekintheti.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
6.32m²
Közlekedő
4m²
étkező
17.14m²
Konyha
15.98m²
Szoba
17.02m²
Szoba
14.54m²
Nappali
18.97m²

Elhelyezkedés

Nagyigmánd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6688979


+36 70

Ingatlannet kód: NET6688979

Az általad megtekintett eladó nagyigmándi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 621 m². További jellemzői: az építés éve 1950. A családi ház ára 64,8 millió Ft, négyzetméter ára 531 148 Ft, ami a nagyigmándi átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Pintér Zoltán referens a Szabó Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6688979. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyigmánd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.