star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagybudmér

  • 120 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 14 716 m²

    telek

Vételár:

31,9 millió Ft

Eladó ház Nagybudmér

  • 120 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 14 716 m² telek

  • Eladó ház Nagybudmér

  • 120m²


Ár:

31 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Eladó felújított, gazdálkodásra alkalmas parasztház egy csendes kis faluban, Nagybudméron!

Fedezze fel ezt a bájos, felújított, tornácos parasztházat, amely tökéletes otthont biztosít mindazoknak, akik szeretnének elmenekülni a városi élet zajától és egy békés, természetközeli környezetben találni új otthont.

Elhelyezkedés: Nagybudmér egyszerű sváb zsákfalu, a Siklós - Villányi borvidék gyönyörű dombos vidékén, Délnyugat-Magyarországon helyezkedik el, 12 km távolságra a festői Villány borvárosától. Bóly 8 km, Mohács 25 km és Pécs mindössze 35 km távolságra található.

Megközelíthetőség: Az ingatlan mindössze 10 percre van a Budapest-Pécs autópálya (M6) lehajtójától. A terület könnyen, aszfaltos úton megközelíthető.
Bolt, óvoda található és van buszjárat a nagyobb falvakba és városokba, ahol minden kényelmi szolgáltatás és iskola elérhető.

Telek: A 4 helyrajzi számon levő, mindösszesen 14.716 m2 rengeteg lehetőséget kínál gazdálkodásra vagy állattartásra. A telken gyümölcsös és lugas, a zárt, rendezett udvarban pedig fedett kiülő, kemence és rengeteg mellékhelyiség található: nyári konyha, istálló, ólak, tárolók, góré, füstölő, 2 db pince és pajta. Állattartásra is tökéletesen alkalmas. A nyári hőségben a locsolásról az udvarban található fúrt kút gondoskodik.

Az ingatlan jellemzői: A ház vegyes falazatú, 120 m2 alapterülettel rendelkezik. 2002 -ben teljes felújításon esett át beleértve a villanyvezetékeket, a vízcsöveket, a tetőt és a mellékhelyiségek egy részét is. Új, műanyag ablakok kerültek beépítésre. 1 tágas nappaliból, 1 étkezőből, 1 fürdőszobából, 3 nagyobb egymásba nyíló, ám külön bejárattal is rendelkező szobából és egy tetőtéri hálószobából áll. Konyhaként a nyárikonyhát használták.

Közművek: Az ingatlanban ivóvízhálózat, valamint villamos energia rendelkezésre áll, a gáz az utcában elérhető. A szennyvíz emésztőaknával megoldott. 3 fázisú hálózat és ipari áram kialakított.

Fűtés: A ház radiátoros központi fűtése fa tüzelésű kazánnal megoldott. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy egy ilyen elragadó otthon tulajdonosa lehessen! Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, lépjen kapcsolatba velünk a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Nagybudmér, Petőfi S. utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6673898


+36 70

Ingatlannet kód: NET6673898

Az általad megtekintett eladó nagybudméri (Petőfi S. utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 14 716 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 31,9 millió Ft, négyzetméter ára 265 833 Ft. Az ingatlant Interhome Hungary hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6673898. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagybudmér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.