star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Monor, Kertváros

  • 246 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 316 m²

    telek

Vételár:

129 millió Ft

Eladó ház Monor, Kertváros

  • 246 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 316 m² telek

  • Eladó ház Monor, Kertváros

  • 246m²


Ár:

129 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2014
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Monor kertvárosában 2 külön lakrészből álló, 2014-ben épült családi ház 1316 m2 telekkel eladó.

Teljesen külön telek bejárattal, külön saját udvarrésszel megoldható a 2 lakrész megközelítése, használata!

A ház első része ’60-as években épült rakott sárfalból, melyhez 2014-ben lett hozzáépítve téglából. A régi részen csak a főfalak maradtak meg, ami utólagosan komoly vízszigetelést kapott, minden más 2014-ben újra lett építve.

10 cm-es szigetelés van a házon, a födém le van szigetelve, műanyag nyílászárók lettek beépítve, a hátsó lakrészben elektromos redőnyökkel, szúnyoghálóval felszerelve. Az első lakrészben is megvannak az elektromos redőnyökhöz a kiállás. Gránit ablakpárkányok vannak, az egész ház külsőleg beépített spot lámpákkal megvilágítható.

Mindkét lakrészben lehet gázzal és vegyes tüzelésű kazánnal is fűteni, a fűtés nincs külön, 2 db nagy puffertartály lett beépítve és külön körön van padlófűtés vagy radiátoros fűtés, ki melyiket szeretné használni, külön termosztáttal lehet szabályozni.

lakrész lakóterülete 122 m2, melyben előszoba, közlekedő folyosó, konyha, nappali, 3 szoba, fürdőszoba, WC és háztartási helyiség található, ezen kívül 18 m2-es garázs csatlakozik hozzá.
lakrész lakóterülete 98 m2, melyben 2 előtér, közlekedő, konyha, kamra, 3 szoba, fürdőszoba és külső bejárattal egy fűtőhelyiség található benne.

A 2 lakrész között egy tágas, fedett terasz helyezkedik el, mely mindkét lakrészből megközelíthető!

A kert gyönyörűen parkosított, locsoláshoz saját fúrt van.

DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS IRODÁNKBAN!!!

CSOK+ KAMATTÁMOGATOTT HITELEK, LAKÁSHITELEK, BABAVÁRÓ KÖLCSÖN….

2003 ÓTA AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!!!


Elhelyezkedés

Monor, Kertváros, Judit Ingatlan és Hiteliroda


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6676745


+36 30

Ingatlannet kód: NET6676745


Az általad megtekintett eladó Monor, kertvárosi (Judit Ingatlan és Hiteliroda) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 246 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 316 m². További jellemzői: az építés éve 2014, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 524 390 Ft, ami a monori átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Moldván Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6676745. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Monor, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.