star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Győri kapu

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 510 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Győri kapu

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 510 m² telek

  • Eladó ház Miskolc, Győri kapu

  • 110m²


Ár:

89 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Miskolcon a Salétrom utcában egy minden igényt kielégítő, PRÉMIUM kategóriájú. szinte NULLA energiaigényű nappali-konyha-étkező + 3 hálószobás családi házat!
NE HABOZZON, HÍVJON MÉG MA....
Ebbe a házba csak be kell költözni, jelen tulajdonosa minden földi jóval felszerelte a házat, egyszerre modern, otthonos és minden igényt kielégítő!
Az ingatlan téglából épült 8 cm hőszigeteléssel, nemesvakolattal ellátva. A tető 2x 10 cm hőszigetelést kapott, továbbá a tetőn megtalálható 12 KW napelemes rendszer szaldó elszámolással, ami jelen használat alapján TELJESEN lefedi a ház fűtési és energiaigényét úgy, hogy jelen tulajdonosa 2 tisztán elektromos meghajtású autót is otthon tölt.
Elosztása kiváló, nappali-konyha-étkező + 3 hálószoba, 2 (!!!) db fürdőszoba, modern és prémium minőségű konyhabútor gépekkel.
4 db prémium Daikin klíma gondoskodik a nyári hőség elviselését. A melegvíz ellátásról Vailant drain back rendszerű napkollektor gondoskodik.
Az udvar parkosított, különböző dísznövényekkel ellátott, telepített Husqvarna robot fűnyíró, öntözőrendszer. Az ingatlan Ajax riasztórendszerrel és Dahua kamerarendszerrel felszerelt.
Sorolhatnám tovább azt a rengeteg extrát, ami van ebbe a remek családi házba, de amennyiben komolyan érdekli, inkább majd elmondom ezt egy bemutató keretein belül.
Megbízónk kifejezett kérése, hogy a megtekintés csak és kizárólag irodánkon keresztül lehetséges, ahol is mi minden felmerülő kérdésre készséggel fogunk válaszolni.
Időpont egyeztetés céljából várja hívását a Royal House Miskolc Ingatlaniroda.


Elhelyezkedés

Miskolc, Győri kapu, Salétrom utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6701287


Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6701287

Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Miskolc, Győri kapui (Salétrom utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 510 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 817 273 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 52%-kal magasabb. Az ingatlant Román Dávid referens a Royal House Miskolc Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6701287. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Győri kapu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.