star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőkövesd

  • 229 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 412 m²

    telek

Vételár:

169 millió Ft

Eladó ház Mezőkövesd

  • 229 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 412 m² telek

  • Eladó ház Mezőkövesd

  • 229m²


Ár:

169 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2013
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
2 garázs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kilátás
Kertbe néző
Egyéb extrák
Kültéri konyha
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Mezőkövesd újonnan beépülő csendes nyugati kertvárosi részén, a Zsóry Gyógyfürdőhöz közel eladásra kínálunk egy tradícionális Finn HONKA gerendaházat. A kiváló minőségű kivitelezéssel készült családi ház nyersanyaga hitelesített finn erdőkből származik. A kivitelezés során nem használtunk védett területekről származó faanyagot. 

Az ökológiai, eredeti HONKA gerendaház egészséges környezetet biztosít organikus alapanyagokkal, jó minőségű beltéri levegővel és meleg, stresszt csökkentő atmoszférával. A csend és nyugalom érzete garantált.

Egy 1412 m2 nagyságú telken található a 229 m2-es otthon.

Az ingatlanban mely 2013-ban épült, nappali, 3 szoba, konyha, étkező, spejz, fürdőszoba, háztartási helyiség, 2 wc, előszoba, gardrob, télikert, 2 állásos fűtött garázs, 2 tároló, fedett és nyitott teraszok találhatók.

Az ingatlan teljes egészében körbenapozott, világos. 

A házba belépve tágas előszoba fogad, jobbra wc, balra vendégszoba zuhanyzóval, mosdóval, mely teljesen önálló lakrészként is szolgálhat.

Egy folyosóról tovább haladva balra a nagyméretű szekrényekkel rendelkező gardrobba jutunk, ahonnan nyílik az egyik hálószoba, melynek közvetlen kijárata is van a teraszra.

A folyosótól jobbra találjuk a másik hálószobát, majd a déli és nyugati tájolású, közvetlen terasz és kert kapcsolattal rendelkező fényárban úszó nappalit, étkezőt és a télikertet. A tolóajtóval elválasztott gépesített konyha mellett egy nagyméretű spejz is helyet kapott.

A nappaliból közelíthető meg a hatalmas fürdőszoba, (wc, kád, infra szauna, háztartási helyiség).

Itt lehetőség van kondigép elhelyezésére, vagy akár gőzkabin kialakítására is. 

Műszaki adatok: 

Gépészet:                          Vaillant allSTORE VPS exclusive multifunkciós 1000 l-es puffertároló szolártöltővel és frissvizes                                                               állomással lapradiátoros fűtésrendszerrel

                                            BWT vízlágyító berendezés

Fűtés:                                 - Atmos faelgázosító kazán, 

                                            - Vaillant gázkazán

                                            - igényes kandalló (mindhárom berendezés önállóan képes a ház fűtésére)

Melegvízelőállítás            - Vaillant gázkazán, melyre rásegít a napkollektor, 

                                            - Atmos faelgázosító kazán (mindkét berendezés önállóan képes melegvízelőállításra)

Nyílászárók:                      - kiváló minőségű hőszigetelt 3 rétegű fa nyílászárók

Szigetelés:                         - a lassú növekedésű sűrű évgyűrűs északi fenyőből készült gerendák jó hőszigetelését kiegészíti a külső                                                   oldalfalakban 15 cm-es Thermofloc cellulóz hőszigetelés

  •                                  - födémszigetelés: 30 cm Thermofloc cellulóz hőszigetelés

Burkolatok:                       nappali, hálószobák: tömörfa tölgy svédpadló, 

                                           fürdőszoba, konyha, spejz: mészkő, márvány, gránit,

                                           közlekedők, vendégszoba: kerámia

                                           garázs, tárolók: greslap

                                           télikert, teraszok: gres-porcelán

Parkolás:  tágas fűtött garázsban 2 gépkocsi számára van hely

                   elektromos autó töltése 3 fázisú 11 kw-os csatlakozóról biztosított a garázsban, innen közvetlen bejárat is van a lakásba

                   garázs előtt további 4 gépkocsi számára van hely a térburkolt felhajtón

A biztonságról riasztórendszer gondoskodik.

Az egyedi otthon méltó kiegészítője a varázslatos kert. Ilyet nem talál más kertvárosi ház körül.

Az intimitást a kertet körülölelő örökzöld növények biztosítják. A hatalmas fedett teraszra kilépve csodálhatjuk meg az egyedi dísznövényekkel gazdagon benőtt udvart, mely zöldjének köszönhetően igazán jó levegőt biztosít, virágai pedig kora tavasztól késő őszig színesítik azt.

A 2018-ban Matyóföld legszebb kertje díjjal jutalmazott kertben a dísznövények mellet igazi kuriózumként több mint 40 féle gyümölcs terem vegyszermentes módon. A hagyományos gyümölcsök (alma, körte, cseresznye, meggy, szőlő, málna, szeder, stb mellett olyan házikertekben ritkaságszámba menő gyümölcsök is megteremnek mint a kivi, datolyaszilva, füge, berkenye, feketeribizli, fehéreper, anona, homoktövis, fanyarka.

A fedett terasz méretéből adódóan nagyobb családi, baráti összejövetelekre is alkalmas. Ugyanitt jacussi csatlakozás előkészítve.

A kertben a pihenést épített kemence, sütögető, csobogó, „piramis” segíti. A kerti munkát szerszámtároló, a locsolást fúrt kút teszi könnyebbé. Kutyusokra is gondolva két szigetelt házikó várja őket.

Amennyiben úgy érzi, hogy egy sok tekintetben egyedi, harmóniával teli családi otthonra vágyik, szeretettel mutatjuk meg gerenda házunkat, hogy megtapasztalhassa mindazt amit mi nap mint nap átélünk, és lehetőségként most felkínálunk eladásra Önnek és szeretteinek.


Elhelyezkedés

3400, Mezőkövesd, Balassi Bálint utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6667698


+36 30

Ingatlannet kód: 6667698


Az általad megtekintett eladó mezőkövesdi (Balassi Bálint utca ) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 229 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 412 m². További jellemzői: az építés éve 2013, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 169 millió Ft, négyzetméter ára 737 991 Ft, ami a mezőkövesdi átlaghoz képest 68%-kal magasabb. Az ingatlant József Mezei hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6667698. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőkövesd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.