star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Marcali

  • 165 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 480 m²

    telek

Vételár:

80,3 millió Ft

Eladó ház Marcali

  • 165 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 480 m² telek

  • Eladó ház Marcali

  • 165m²


Ár:

80 300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1982
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Marcaliban egy szép ikerház fele, 165 nm lakóterülettel.A kétgenerációsként is használható, kétszintes házat gondosan karbantartotta a tulajdonos.Marcali városa Somogy megyében található, bővelkedik természeti szépségekben és kulturális látnivalókban. Az ingatlan a város központjától kb. 1km-re fekszik, a közelében megtalálható iskola, a kórház, szupermarket. Így ideális olyan családoknak, akik a csendet és a nyugalmat keresik, de nem akarnak lemondani a városi élet kényelméről és a közelben megtalálható minden szükséges infrastruktúra. Marcalitól a Balaton csupán pár perces autóútra van, így a nyaralás vagy a hétvégi kikapcsolódás is könnyen megvalósítható. Az ingatlan kiemelkedik a gyönyörűen ápolt kertjével, két teraszával, amely tökéletes helyszínt biztosít kikapcsolódásra vagy akár egy kis grillezésre is. Emellett az otthon előnye még a praktikus garázs, amely nem csak védelmet nyújt az autó számára, de további tárolási lehetőséget is kínál.A nyílászárók eredetiek, de hőszigeteltek, és kitűnő állapotban vannak. A vízbekötést néhány éve cserélték, az elektromos vezetékek rézből készültek.Az otthon melegét gázcirkó és kályha is biztosíthatja, így a téli hónapokban is garantált a kellemes hőérzet. A remek fényviszonyoknak köszönhetően minden helyiség ragyogó és barátságos atmoszférát áraszt.Egyeztetett időpontban szinte bármikor megtekinthető.
Ha felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon fel!
Lázár Lénárd 06 70 455 2193

Referencia szám: HZ037781-IN


Elhelyezkedés

Marcali


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6673616


+36 70

Ingatlannet kód: NET6673616


Az általad megtekintett eladó marcali ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 480 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 80,3 millió Ft, négyzetméter ára 486 667 Ft, ami a marcali átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Lázár Lénárd Fonyód referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6673616. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Marcali ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.