star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Litér

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó ház Litér

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Litér

  • 130m²


Ár:

39 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Elérhető áron keres ingatlant, ahol megvalósíthatja kreativitását és kényelmes otthont varázsolhat családjának?
Megtalálta, itt már csak ízlése és pénztárcája szab határokat!

Ez a hely Litéren található, egy 1200 négyzetméteres telken, ahol egy felújítandó, 130 négyzetméteres családi ház várja új tulajdonosait falusias lakóövezetben.
Az ingatlan övezeti besorolása Lf2, beépíthetőség 30%, épületmagasság 4,5m.
A ház vegyes falazatú, palatetős, fűtésre 3 alternatíva áll rendelkezésre: gázkazán, cserépkályha és vegyestüzelésű kazán.
A gerébtokos homlokzati fa nyílászárók redőnnyel felszereltek, 3 szoba parketta 1 szoba és a többi helyiség hideg burkolatú.
Az épület tetőtere adott esetben beépíthető.
A ház kialakítása ideális nagyobb család számára, mivel külön nyíló 4 tágas szobát, előszobát, konyhát, fürdőt, külön wc-t, tárolót és padlásfeljárót foglal magában.
Az ingatlan mellett egy szintén felújítandó cseréptetős épület található, melyből igény szerint akár egy 70 négyzetméteres lakóingatlan alakítható ki.
A telek sík, továbbá egy fúrt kút biztosítja a kert, a növényzet öntözését, vízellátását.
A terület számos lehetőséget rejthet kikapcsolódásra, kertészkedésre, szabadtéri konyha, gyerek játszó rész, garázs, fedett gépkocsi beálló kialakítására is.
A Balaton 6 km, Veszprém 10 km távolsága, Budapest egy órás autóútra való elérhetősége, valamint a bicikliút közelsége a Balaton és a Bakony felé kiváló befektetési lehetőséget nyújt akár kiadásra nyaralóknak, túrázóknak, vagy cégeknek alkalmas épület vagy épületek kialakítására is.
Irányár: 39 millió forint

Figyelem! Amennyiben nagyobb területre van szüksége, mert biokertészetben, gazdálkodásban, vagy cégként vásárlásban gondolkodik, akkor a terület mellett rendelkezésre áll egy Lke2 övezeti besorolású, 25%ban beépíthető 1100 négyzetméteres sík telek, melyen egy 75 m2-es gazdasági épület-istálló áll, továbbá egy 6500 m2 sík telek, ahol gyümölcsfák és a terület végében patak csordogál.
Így összesen 9131m2-es területet vásárolhat meg egyben 80 millióért!

Várom hívását, hogy megmutathassam Önnek ezt a számos lehetőséget rejtő ingatlant!
06 30 140 3328
Dream-Ing
Álomból Otthont!


Elhelyezkedés

Litér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6714306


+36 30

Ingatlannet kód: NET6714306

Az általad megtekintett eladó litéri családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 300 000 Ft, ami a litéri átlaghoz képest 49%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Eckert Eleonóra referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6714306. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Litér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.