star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Letenye

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 729 m²

    telek

Vételár:

27 millió Ft

Eladó ház Letenye

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 729 m² telek

  • Eladó ház Letenye

  • 90m²


Ár:

27 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1972
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Zala megye délnyugati részén, a barátságos kis határvároskában, Letenyén eladó, az 1729 m2-es telken lévő 90 m2-es családi ház, mely 1972-ben épült, tégla falazattal. Zárt, üvegezett veranda, konyha, fürdőszoba, kamra, valamint a tágas előtér/nappali mellett két szoba áll rendelkezésre, azonban a tetőtér beépítésével a lakótér tovább bővíthető. Az épület részben alápincézett, a csatlakozó melléképületek pedig lehetővé teszik garázs, műhely, tároló kialakítását. Az ingatlan összközműves, kiépített központifűtéssel rendelkezik.

A környék csendes és nyugodt, ideális otthont biztosítva a pihenéshez és kikapcsolódáshoz. Nagykanizsa 22 km távolságra található, autóval kb. 20 perc, de rendszeres buszjárat is rendelkezésre áll az utazáshoz. A városközpont könnyen megközelíthető, így minden szükséges szolgáltatás és bolt, óvoda, iskola elérhető. Letenye város, de ennek ellenére falusi CSOK igényelhető a településen.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását.


Elhelyezkedés

Letenye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6682747


+36 70

Ingatlannet kód: NET6682747

Az általad megtekintett eladó letenyei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 729 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 300 000 Ft, ami a letenyei átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant András Jolán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6682747. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Letenye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.