star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kőszeg

  • 472 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 106 m²

    telek

Vételár:

189 millió Ft

Eladó ház Kőszeg

  • 472 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 106 m² telek

  • Eladó ház Kőszeg

  • 472m²


Ár:

189 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1998
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő! Egy igazi családi otthonra vágyik? Akkor ne keressen tovább, hiszen megtalálta!
Az ingatlanunk egy 1998-ban épült, 38-as tégla falazatú, 472 nm alapterületű, családi ház, mely a Vas vármegyei Kőszeg városában, a belvárostól 5 percre található. A telek mérete 1106 nm, így lehetőséget nyújt a kertészkedésre, a szabadidős tevékenységekre és a gyerekeknek is bőven van helyük a játékra.
A telken elhelyezkedő épületek, garázsok többféle célra hasznosíthatók. Saját vállalkozás működtetésére, bérbe adásra, iroda, orvosi rendelő ,szépségipari tevékenység egyaránt remek választás lehet az elhelyezkedés miatt . 2 üzlet is rendelkezésre áll a megvalósításhoz.
A ház 4 szobával és 2 fürdőszobával ,2 konyhával rendelkezik két szinten, elegendő helyet ad több generációs család minden tagjának. A tágas nappaliban kellemes hangulatot teremthetnek a családi programok. A terasz mérete 46 nm, így a nyári estéken is kényelmesen elfér a család és a barátok. Az ingatlan tehermentes, állapota pedig jó, így azonnal beköltözhető. A fűtés gáz (cirko), így a hideg téli napokon sem kell aggódnia a meleg miatt. Lehetőség van vegyes tüzelésű kazán használatára is.
A 134 nm-es pince száraz, műhely, gépipari tevékenység vagy egyéb műszaki vállalkozást is ki tud szolgálni. Áram ellátottsága az épületnek 380 V.
A környék kiváló, hiszen a közeli boltokban minden szükséges terméket beszerezhet. A közlekedés is kitűnő, hiszen a buszmegálló mindössze pár percre míg a belváros autó nélkül pár perc sétaútra található. Az ingatlant egyedi tervezés alapján készítették, a kert pedig rendkívül rendezett és gondozott, termő gyümölcsfákkal gazdagított. A környék biztonságos és csendes, így a gyerekek is nyugodtan játszhatnak a kertben. Ha kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és válassza az igazi családi otthont!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
12m²
Wc
0.6m²
Fürdőszoba
6m²
Konyha
6m²
Szoba
11m²
Szoba
22m²
Szoba
22m²
Terasz
34m²
Kamra
3.6m²
Wc
1.6m²
Fürdőszoba
6.7m²
Közlekedő
15.4m²
Konyha
13.75m²
Szoba
29.8m²
Szoba
18.3m²

Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6689592


+36 70

Ingatlannet kód: NET6689592


Az általad megtekintett eladó kőszegi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 472 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 106 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 189 millió Ft, négyzetméter ára 400 424 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Éva referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689592. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.