star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskunmajsa

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 874 m²

    telek

Vételár:

49,99 millió Ft

Eladó ház Kiskunmajsa

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 874 m² telek

  • Eladó ház Kiskunmajsa

  • 70m²


Ár:

49 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

49.990.000,-

Bács-Kiskun Vármegye, Kiskunmajsa Kertvárosi övezetében kínálom eladásra az alábbi ingatlant.

A családi ház 70 m2, amely 2022-ben épült, 2023-ban kapta meg az építési engedélyt.

Az ingatlanhoz 874 m2 udvarrész tartozik. Az ingatlan hungarocel zsaluelemekből áll, vasbetonnal kiöntve. A falazat belülről 10 cm könnyű betonnal, míg kívülről 40 cm hungarocel szigeteléssel lett ellátva. („termoburok elnevezés”)

Az ingatlanban található egy nagyméretű, amerikai konyhás nappali, két hálószoba, WC, valamint fürdőszoba, tárolóhelyiséggel.
Az ingatlanban műanyag nyílászárók kerültek beépítésre három rétegű üveggel, redőnnyel, szúnyoghálóval. A ház mennyezeti szigetelése is biztosított.

Az otthon melegéről hőszivattyú gondoskodik, padlófűtéssel, valamint hűtő-fűtő klíma. Hibrid bojler segítségével kerül előállításra a meleg víz. A családi házon 13 db 5 kW-os napelem található, amely igény esetén 8 kW-ig bővíthető.

Az ingatlanban a villany megtalálható. A víz hidroforról ellátott, azonban a tisztírendszernek köszönhetően a bevizsgált vízminőség biztosított. A szennyvíz derítőbe elvezetett.
Gáz az utcában megtalálható, igény esetén annak ingatlanhoz való elvezetése ingyenes. A ház BB energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik, így a 0 rezsivel rendelkezik. Ide csak költözni kell.
Az udvaron egy 60 m2-es, szigetelt épület található, amely garázs, valamint tároló funkciót lát el. A kert végében féltető biztosít további pakolási lehetőséget. Az udvaron fúrt kút is megtalálható.

Az ingatlan CSOK- és hitelképes. A Fundamenta Ingatlan kínálatában megtalálható ingatlanok vásárlásához a vevők részére a piacinál kedvezőbb kölcsönt biztosítunk, melynek intézésében állok rendelkezésre. Igény esetén babaváró kölcsön intézését is vállaljuk.

A képen látható bútorok külön megállapodás tárgyát képezik.

Az ingatlan irányára: 49.990.000 Ft


Elhelyezkedés

Kiskunmajsa, Munkácsy Mihály utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6695822


Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6695822

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kiskunmajsai (Munkácsy Mihály utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 874 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 49,99 millió Ft, négyzetméter ára 714 143 Ft, ami a kiskunmajsai átlaghoz képest 63%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6695822. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunmajsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.