star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kétbodony

  • 162 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

57 millió Ft

Eladó ház Kétbodony

  • 162 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Kétbodony

  • 162m²


Ár:

57 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2001
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Nógrád megye egyik legszebb községében, a Cserhát völgyei között megbúvó Kétbodony központi utcájában eladó ez az 500 m2 telken álló, 162 m2-es vendéglátó egység. Némi ráfordítással akár kétgenerációs családi házzá is alakítható.

A ház 2001-ben épült téglából. Kétszintes, az alsó szinten két toalett, jól felszerelt konyha, mosogató, valamint két tágas terem található, mely 60 fő befogadására alkalmas.

A tetőtéri szinten öt külön nyíló szoba, két zuhanyzós fürdőszoba, négy toalett és egy világos, 60 m2-es nappali, melyből egy 15 m2 teraszra léphetünk ki - innen csodálatos kilátás tárul a szemünk elé.

A ház jelenleg alkalmas esküvők, családi, baráti összejövetelek megtartására is.

Kétbodony egy csendes, vidéki település Nógrád megye délnyugati részén, festői környezetben, a Cserhát völgyei között. A kicsi falu maga a nyugalom szigete, és itt halad át az országos Kéktúra útvonal is.

A 17 hektáros halastó csodálatos környezetében mind a horgászok, mind a pihenésre vágyok megtalálhatják számításaikat. A környező településeken még nagyon sok látnivaló, élmény várhat ránk.

Kétbodonyban és környékén minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: orvosi rendelő, gyógyszertár, iskolák, óvodák.
Autóval Rétság 15 km, Budapest 70 km, de autóbusszal is közlekedhetünk.

Ha szeretne egy csodálatos településen élni, akkor ez a kis község a legalkalmasabb ön és családja számára.

Irányár: 57 millió Ft.


Elhelyezkedés

Kétbodony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6665825


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6665825

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kétbodonyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 38 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 162 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 57 millió Ft, négyzetméter ára 351 852 Ft, ami a kétbodonyi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Rózsa Mónika referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6665825. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kétbodony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.